2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست

خواهرت خواستگار داره؟

مامان منم بهم میگه پیر شدی الان باید نوه میداشتی

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
خواهرت خواستگار داره؟مامان منم بهم میگه پیر شدی الان باید نوه میداشتی

نه

فکر میکنه چون من بزرگترم و شوهر نکردم کسی پا پیش نمیزاره

ولی واقعا خیلی سخت پیدا میشه کسی که شرایط اش مثل خواهرم باشه

اصلا همچین موردی تو اطرافیان نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه طرف مغز اش لخته داشتهنمی تونه واضح حرف بزنه( بقیه نمی فهمن اما ما به حرف زدنش عادت کردیم متوجه می ...

دخترخالت حتما سالمه چه جوری مادرت خواهرت که این وضعیت رو داره رو با دختر سالم خواهرش مقایسه میکنه؟! 

اصلا هیچ پسری ممکنه قبول نکنه با خواهرت ازدواج کنه ازدواج که فقط کارهای خونه نیست که مادرت میگه میره کارای خونشونو انجام میده

مادرت قدر تو رو بدونه که سالمی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خواهرت خواستگار داره؟مامان منم بهم میگه پیر شدی الان باید نوه میداشتی

نه نداره

یه پسر تو فامیل دور مون بود یکم مشکل معلولیت داشت امسال براش زن گرفتن

اصلا برای خواهر من پا پیش نزاشتن

حالا مامانم از چشم من می بینه فکر میکنه چون من بزرگترم اونا برای خواهرم نیومدن

دخترخالت حتما سالمه چه جوری مادرت خواهرت که این وضعیت رو داره رو با دختر سالم خواهرش مقایسه میکنه؟! ...

شما که عاقلی اینجوری فکر میکنی

مامانم منو داداشم که سالمیم به کل ول کرده جوری که بود و نبودمون براش مهم نیست

تمام دنیاش خواهرمه

صبح تا شب فقط تلاش میکنه اون از دختر خالم هیچی کم نداشته باشه

باورت نمیشه سر بعضی مساعل انقدر خواهرم کتک میزنه که بفهمه ولی اون بیچاره مغزش نمیکشه و مامانم بهش عذاب میده که شبیه که آدم سالمش کنه

صبح زنگ میزنه به خالم اگه بفهمه خالم برای دخترش چیزی خریده تا غروب نشده اینم میره برای خواهرم میگیره حتی اگه احتیاج نداشته باشه

شما که عاقلی اینجوری فکر میکنیمامانم منو داداشم که سالمیم به کل ول کرده جوری که بود و نبودمون براش م ...

معلولیت خواهرتون ذهنی هست؟ در چه حده؟

خواهرتون اگه سالم هم میبود براش زوده ۱۸ سالگی

اما اینو بدون حس مادرت نسبت به خواهرت ترحمه

دلش میسوزه اینجوریه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
شما که عاقلی اینجوری فکر میکنیمامانم منو داداشم که سالمیم به کل ول کرده جوری که بود و نبودمون براش م ...

مامانت خیلی خیلی اشتباه میکنه 

خواهرت رو هم داره زجر میده 

مامانت باید بپذیره که خواهرت متفاوته نمیتونه مثل سالم ها باشه مقایسه کردن همچین بچه ای با دختر سالم خواهرشم کاملا اشتباهه 

مامانت اگه میخواد فرزند موفق داشته باشه باید به تو و برادرت اهمیت بده که سالم هستید 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏