اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
میدونی مشکل ماکجاس اینکه از دبیرستان انگاریهویی دیدیم داره سی سالمون میشه
۳۰ سالگی خیلیم خوبه لذت ببرین🥺
حالا سن من خوبه هیچکس منو آدم حساب نمیکنه؟
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
جزئی تر میشه بگی چیکار کنیم🙏دوستدارم از تجربه بقیه استفاده کنم
هیچ وقت حسرت هیچیو نخور زود ازدواج نکن خودتو درگیرشوهروخانواده شوهرنکن تاب خودت میای میبینی ای وای نصف عمرت رفته ولی تو جونی نکردی نمیگم ازدواج نکن ولی ازدواجت باشه برا ۲۵سالگی ب بالا تا میتونی بخربپوش بگرد تاحسرت ب دل نمونی بعدا که چرا وقتی جون بودم نپوشیدم نخریدم نگشتم
به نام خدا من ۲۶ سالمهتوی پارک ها مثل بچه کوچیکا تاب بازی میکنم تازه کلی میشینم تا نوبتم برسه سوار ت ...
عزیزم چقد قشنگ نوشتی خیلی کارخوب میکنی اتفاقا باید لذت ببریی از جونیت سنتم هم که زیاد نیس البتع من یکم فقط از تو بزرگترم ولی میدونی من توسن کم ازدواج کردم وزندگی باخانواده شوهر سال ها ادامه داشت تا دیدم ب این سن رسیدم ولی هیچی از جونیم نفهمیدم الحمدولله الان اوضاعم خوبه ولی فک کن ده سال از عمرت بخاطرهیچ وپوچ بپره