2777
2789
عنوان

درد احساسی

158 بازدید | 22 پست

از وقتی کات کردم همش ته دلم یجوریه سنگینه انگار درد میکنه حالم خوب نیس هی نفس عمیق میکشم نمیره الان یک ماهه که کاتم وضعیتم همینه چیکار کنم این حالت از بین بره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این یک ماه اصلا هیچ سراغی از هم نگرفتید بعد اینکه چه مدت باهم بودید

من یک هفته بعد اینکه باهاش کات کردم جواب نداد پیامک دادم دلم تنگ شده جواب نداد

از شهریور پارسال 

بنظرت چیکار کنم این حالت از بین بره واقعا حالم خوب نیس؟

من یک هفته بعد اینکه باهاش کات کردم جواب نداد پیامک دادم دلم تنگ شده جواب نداداز شهریور پارسال بنظرت ...

عزیزم منم درد تو رو دارم بااین تفاوت من واون 13سال باهم بودیم یک سال پیش کات کردیم من بهش پیام دادم اما دیگه جوابمو نداد هنوزم ک هنوزه دلتنگش میشم فقط با رفتن کلاسهای هنری این جور چیزهامیتونی بااین مسئله کنار بیای 

چون بدون توضیح رفته حق داری

بنظرت چیکار کنم با این حالت میترسم خوب نشم با این سنگینی ته دلم داره داغونم میکنه تنها زمانی ک خوبم موقعی که میخابم روزی ۱۵ ساعت میخابم نمیدونم چیکار کنم دیگ

عزیزم منم درد تو رو دارم بااین تفاوت من واون 13سال باهم بودیم یک سال پیش کات کردیم من بهش پیام دادم ...

وای خیلی زیاده خدا بهت صبر بده

نمیدونم اگه این دل درده از بین بره حالم بهتر میشه

خودتو کوچیک نکن 

پیام نده

میدونستی ک هر بار تلاش میکنی برای فراموش کردنش ، اون بیشتر دلتنگت میشه؟

وقتتو پر کن

بیرون برو

آهنگ‌ شاد بذار برقص

یه هنر یاد بگیر

کم کم آروم میشی

با خودت دوست شو ، حال خوبتم ب حضور اون آدم گره نزن

هر بار ک ب خودت اومدی و دیدی چند ساعته ک یادت رفته بهش فکر کنی ، برای خودت یه جایزه تهیه کن 

هر چیزی میتونه باشه جایزت مثلا یه لیوان آبمیوه

و اینکه این آدمی ک میگی ، صد در صد شکمشو جای دیگه سیر میکرده ک این شکلی کات کرده

شأن خودتو پایین نیار ، حتی اگه پیام هم داد ،بی محلی کن

نذار حس کنه هر وقت دلش خواس میتونه بره و تو همیشه منتظرشی

بنظرت چیکار کنم با این حالت میترسم خوب نشم با این سنگینی ته دلم داره داغونم میکنه تنها زمانی ک خوبم ...

خواهر محترم 

بهش فکر نکن

همین

راحته به جان من 

زندگی کن برای خودت نه برای دیگران 

افسرده شدی برو بیرون با دوستات قرار بزار حرف بزن 

خودتو خالی کن