2777
2789
اهواز چطوره تاحالانرفتم یکم ازش بگو

اهواز یه شهر بزرگه. دمای هوا ظهرها تا ۵۲ یا بیشتر میرسه. رودخونه کارون از وسطش میگذره. عمده ساکنینش بختیاری و عرب هستن و قومیتهای دیگه مثل ترک و کرد و فارس هم هستند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴۰ درجه این موقع شب؟؟واقعا کولراتون چیه ؟اصلا جواب میده؟مامشهدیم روزا دما ۳۸ ۳۹ درجه اس کولرا ج نمید ...

یه کولر گازی۲۴ هزار توی پذیرایی، یه ۱۸ هزار توی اتاق بابا و مامانم. یه کولر ۱۲ هزار توی اتاق من، یه ۱۲ هزار توی اتاق برادرم. اونی که توی پذیراییه، فقط موقع غذا خوردن یا نشستن روشن میکنیم. بعدش هرکس توی اتاق خودش روشن میکنه.

یه کولر گازی۲۴ هزار توی پذیرایی، یه ۱۸ هزار توی اتاق بابا و مامانم. یه کولر ۱۲ هزار توی اتاق من، یه ...

وای خداا 

پولدارید حتما ..🤣 مصرف برقش خیلییییی میشه ک 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اووووو پس بلدی چطور گیلانی نیستی پس

خخخخ آره شمال رودوس دارم درسال چنبار میومدیم باشوهرم پاییز و بهار و تابستون..

الان که ماه اخر بارداریمم بعدشم که بچه بدنیامیادوکوچیکه اولین سالی بود انقدر خونه نشین بودیم🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اهواز یه شهر بزرگه. دمای هوا ظهرها تا ۵۲ یا بیشتر میرسه. رودخونه کارون از وسطش میگذره. عمده ساکنینش ...

به بههه چ قشنگ 

مرسی بابت توضیحات واقعا عجب جاییه همه چیش خوبه جز گرماش 

پاییز زمستون دماش چطوره؟

خخخخ آره شمال رودوس دارم درسال چنبار میومدیم باشوهرم پاییز و بهار و تابستون..الان که ماه اخر بارداری ...

جدی بارداری یا مثلا اینجا ایسگاه میکنی 

اخه همش برام سواله ک تو این سن ورا باید بیاین همچین جایی البته ناراحت نشو ها سواله فقط

نه. ما جز مناطق گرم هستیم. اردیبهشت و خرداد اومد ۳۶۰ هزار تومن

چ قیمت مناسب میاد واس شماا

ما ۱و۵۰۰ پول آب دادیم چون کولر مون آبیه 

برقم خیلی مصرفش بالاس درحدی ک کولر گازی اصلا صرف نمیکنه مثلا همکارشوهرم میگه خاموش میکنن عصرا ک کمتر بشه خزینه ها میخان جمع کنن آبی بزنن میگه نمیصرفه همش پول برق میدیم

به بههه چ قشنگ مرسی بابت توضیحات واقعا عجب جاییه همه چیش خوبه جز گرماش پاییز زمستون دماش چطوره؟

حدودا تا آبان هوا هنوز گرمه. ظهرها ۳۸ تا ۴۰ درجه است. ولی از آذر تا حدودا ۱۰ اسفند هوا خنک تر میشه، ظهرها۲۵ تا ۳۰ میشه تقریبا، شبها ۱۲ تا ۱۸ درجه میشه. سرماش هم به قول مسافرها یا ساکنین استانهای دیگه، استخوانیه. نفوذ میکنه توی پوست. 

جدی بارداری یا مثلا اینجا ایسگاه میکنی اخه همش برام سواله ک تو این سن ورا باید بیاین همچین جایی البت ...

چراایسگاه کنم خخخ

کدوم سن مگه ۸۰ سالمه  ۲۴ ساله ام توچن سالته چرا میای 

حدودا تا آبان هوا هنوز گرمه. ظهرها ۳۸ تا ۴۰ درجه است. ولی از آذر تا حدودا ۱۰ اسفند هوا خنک تر میشه، ...

چ عجیب .. پس بخاییم بیاییم همون فصل آذر میشه

چ قیمت مناسب میاد واس شمااما ۱و۵۰۰ پول آب دادیم چون کولر مون آبیه برقم خیلی مصرفش بالاس درحدی ک کولر ...

استانهای جنوبی، جزو مناطق گرم به حساب میان. از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ مهر، نیم بها محاسبه میشه.

استانهای جنوبی، جزو مناطق گرم به حساب میان. از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ مهر، نیم بها محاسبه میشه.

باز خداخیرشون بده..