2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هام اومدن گفتن انگار خواب بودیم و هیچی نبوده 🤕

والا تو زندگی پس از زندگی همه کسانی که خودکشی کرده بودن میگفتن از لحظه ی اول قبض روح وارد عذاب شدیم 

هیچکدومشون نگفتن انگار خواب بودیم

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

چرا خیلیا رفتن دیدن و اومدن گفتن

همش دروغه و واقعیت نداره و برای ترسوندن افراد دیگه سناریو میسازن، هیچکس نمیدونه انطرف چه خبره اونایی هم ک از مرگ برگشتن اصلا یادشون نمیاد چی بهشون گذشته، یکیش پدر من، تو آی سی یو از دنیا رفت و مرگش رو ثبت کردن اما وقتی بردنش سردخونه یدفعه دیدن نفس میکشه و برگردوندنش بخش.

وقتی اومد اصلا نمیدونست چه اتفاقی براش افتاده و خودش باور نمی کرد که از دنیا رفته بود و ب خواست خداوند دوباره برگشت.

همش دروغه و واقعیت نداره و برای ترسوندن افراد دیگه سناریو میسازن، هیچکس نمیدونه انطرف چه خبره اونایی ...

این حرفات خیلی مسئولیت سنگینی داره حواست باشه اسباب گمراهی بقیه نشی

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

این حرفات خیلی مسئولیت سنگینی داره حواست باشه اسباب گمراهی بقیه نشی

چرا فکر میکنی من دارم خودکشی رو عادی جلوه میدم، خودم جرات این کار رو ندارم و  توصیه ب خودکشی نمیکنم فقط حرفم اینه که از دنیای دیگه خبری نیومده ک حال اونا رو بدونیم.

ایا من گفتم حالشون خوبه؟

آیا گفتم هیچ فرقی با بقیه افراد ک با مرگ طبیعی مردن ندارن؟

آیا گفتم مورد عذاب و شکنجه اند؟

استارتر پرسید اون دنیا در چه حالی هستن؟ گفتم هیچکس نمیدونه اونا در چه حالن! 

حالا اگر شمافکر میکنی دارم عادی سازی میکنم سخت در اشتباهی! خودکشی در تمام جوامع و در تمام دنیا کاملا مردود هست و حتی کسانی ک خودکشی کردن بعد از اینکه نجات پیدا کردن گفتن خداروشکر نمردیم و چه کار اشتباهی انجام دادیم. همشون از این کار پشیمون شده بودن و خوشحال بودن ک عملشون  ناموفق بوده