2777
2789
خب اینترنتی بخر  منیه دوشی خریدم یه دستی هم میخواستم از دیجی کالا خریدم اینه خیلی ...

مرضی اینترنتی یا زیادی گرونه مثل عکس بالایی ببین قیمت نجومی داده یا ساده نیست . من دنبال ی چیز ساده هستم .دیجی ساده داره؟؟؟

مینا قری هستم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مرضی اینترنتی یا زیادی گرونه مثل عکس بالایی ببین قیمت نجومی داده یا ساده نیست . من دنبال ی چیز ساده ...

آره ساده هم داره بگردی قیمت مناسب هم داره

من اینو خریدم 49 ولی واقعا بهش میاد خیلی شیکه

.Pain🔥you made me a believer

واقعا ۴۹؟؟؟؟ چ خوب خریدی اصلا بهش نمیاد نازم هست  

آره 69 بود ولی تخفیف خورده بود و 49 میفروختن

هنوزم تخفیف داره و 49 هست اگه دوستش داری سفارش بزن

یه چیز دیگه هم که نیاز داری بگردبذار تنگش که خریدت بشه بالای 100 تومن بعددیگه هزینه ارسال هم نمیخواد بدی 

من یکبار ازش 101 تومن خرید کردم شوهرم انقد خندید گفت هزار تومن بالاخره زدی بالا که اون 7 تومن هزینه پست رو ندی😁😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

آره 69 بود ولی تخفیف خورده بود و 49 میفروختن هنوزم تخفیف داره و 49 هست اگه دوستش داری سفارش بزن یه ...

منم زیاد از دیجی خرید میکنم مثل تو یکار میکنم هزینه پست ندم😀😀😀😀😀

مینا قری هستم

سلام دوستان.الان نزدیک عیدو همگی درگیر خریدو...اونم تواین اوضاع اقتصادی انتخاب کیف دلخواه با قیمت مناسب کمی سخت اما من بهتون ی مژده میدم که میتونید گرون ترین کیفو به دلخواه خودتون عکس بگیرید و بفرسید برای من بابهترین قیمت براتون میزنم میتونید نمونه کارهارو هم ببینید هم چرم طبیعی دارم هم مصنوعی.به آیدی در تل پیام دهید.shima1233