2821
2789
عنوان

عکس کیف وکفشم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 26 پست
خودت چن سالته استارتر مباركه ولي من خوشم نيومد  

۳۳سالمه،ممنون

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی شیکه..کدوم شهری من خوشم اومد؟؟

مرسی گلم،تهرانم،کفشو از هفت حوض گرفتم،کیفو از مغازه نزدیک خونمون

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

خیلی شیکه واقعا زیلاست 

خوشبحالت منم همیشه با خرید کیفو کفش مشکل دارم دیروزم کلی گشتم خوشم نیومد😣😰

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
خیلی شیکه واقعا زیلاست  خوشبحالت منم همیشه با خرید کیفو کفش مشکل دارم دیروزم کلی گشتم خوشم نیو ...

ممنون عزیزم،منم همیشه مشکل دارم ،بعدشم ازخریدم پشیمون میشم،فقط هم واسه خریدکیف وکفش اینجوریم،خیلی بده😣

ممنون عزیزم،منم همیشه مشکل دارم ،بعدشم ازخریدم پشیمون میشم،فقط هم واسه خریدکیف وکفش اینجوریم،خیلی بد ...

دقیقا همینطوره تنها نیستس😉

حالا که خداروشکر خریدات عالین نگران نباش به شادی استفاده کنی عزیزم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
دقیقا همینطوره تنها نیستس😉 حالا که خداروشکر خریدات عالین نگران نباش به شادی استفاده کنی عزیزم

ممنونم عزیزم😚😚

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز