عزیزم خیلی برات خوشحال شدم مبارکت باشه چند روزپیش تویه تاپیک پست گذاشته بودی که شنبه میری آزمایش ببینی مثبته یانه اومدم تاپیک هات رو نگاه بندازم ببینم چیشده جوابش قلبم اکلیلی شد مبارکت باشه انشالله به شادی وسلامتی در بغل بگیریشون
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ممنونم ازت عزيزم خودمم هنوز باورم نميشه٨ روزه تستم مثبت شده اما چيزي كه فكرم رو مشغول كرده اينه كه ا ...
نه عزیزم اصلا ربطی نداره به درد سینه من تو بارداری پسرم اصلا درد سینه نداشتم چرا فکرمیکنی حتما باید باشه ؟ بارداری اولته؟
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !
جدي ميگي؟نه من دوبار طبيعي باردار شدم كه سقط شدنوك سينه م درد ميكردالان اصلا حس ميكنم علائم ندارمنه ...
انشالله اینبار به سلامتی فارغ میشی قرار نیست همه علائم رو باهم داشته باشی که گلم چرا الکی خودت رو ناراحت میکنی باور نمیکنی از دکترت بپرس خوب بود سینه درد داشتی ؟ به تغذیه و خورد خوراکت برس هیچچچ به خودت استرس نداره آرامش داشته باش و لذت ببر و برای منتظرهاهم دعا کن هروقت یادت افتاد
هي وسوسه ميشم برم باز آزمايش بدم بعد از يك هفته ببينم چجوريهاصن بالا رفته يا نهباز ميگم ول كن انقدر ...
چرا آخه الکی وقت وهزینه ص ف کنی که چی بشه کی این حرف و گفته که باید سینه درد داشته باشی آخههههه؟ چی باعث شده این فکر رو بکنی بدن هر فرد منحصر به فرد ممکنه یکی تهوع داره یکی نداره سینه درد داره یکی نداره