2777
2789
عنوان

اعصابم از دست پسرم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 48 پست
خیلی علاقه به دومی داره خیلی زیاد ولی اون وسطا فهمیدیم بله داره حسادت می‌کنه مثلا داشتم بالش درست می ...

عزیزم... 

لطفا حتما در این مورد کتاب بخون 

و حتی شده مثل نی نی نازش رو بخر... خیلی تحت فشار 

بین علاقه ب خودش و دومی گیر کرده نمیدونه خودشو دوست داشته باشه یا دومی رو و نگرانه جایگاهش مثل قبل نباشه پیش شما 

حالا بچه بیاد قراره همش بهش بگن تو بزرگی تو مسئولی در حالی فقط ۷ سالشه ...

این یکماه رو صبوری کن هیچ حرف و سخنی ک اون حس کنه جایگاهش تو خطره نزنید وسایل مسائل نی نی رو هم جلو این بچه نیارید..‌

خرید رو مدیریت کن ها قاطع باش اما کلا جوری رفتار کنید ک اینم مثل نی نی مهمه ...

خیلی شرایط سختی داری عزیزم دعا میکنم برات ...🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ۷ سالشه عین پسر تو اخلاقش من مقاکمت میکنم ولی باباش کوتا میاد اصن هماهنگی نداریم این بده

دقیقا همین مدلی هستیم 

الان دیروز موز و توت فرنگی خواست به شوهرم گفتم نخر ولی اروم گفت گناه داره هوس کرده فلانه بذار بخریم دیدم چنان خودشو برا باباش مظلوم کرده که انگار گربه شرکه

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

دقیقا همین مدلی هستیم الان دیروز موز و توت فرنگی خواست به شوهرم گفتم نخر ولی اروم گفت گناه داره هوس ...

اره ماام همینیم دختر منم مریض شده بزور دارم خوبش میکنم دم غروب دوتایی رفون بیرون ب باباش گفته انرژی زا بگیر لینم گرفته امدن خونه گفت مغزم سوت کشید میگم تو نمیدونی این مریضه براچی گرفتی میگه گف دلم نیومد نخرم این شد جواب من الانم خوانم از دیشب ب خاطر اون افتاده ب سرفه کی اسیره من

عزیزم... لطفا حتما در این مورد کتاب بخون و حتی شده مثل نی نی نازش رو بخر... خیلی تحت فشار بین علاقه ...

بخدا انقد بچه فهمیده ای هست ازش توقع نداشتم حرفو یبار می‌زدی قبول میکرد یهو اینجوری شد 

واقعا هم از من چیزی نخواسته از وقتی برخورد کردم باهاش ولی راجب باباش هم یک دور باید تذکر بدم بهش 

اتفاقا یبار عصبانیم کرد داد زدم میشه بس کنی گفت سر داداشمم داد میزنی؟ی لحظه شوکه شدم انگار میخواست بدونه فقط با این اینحوریم یا با دومی هم 

گفتم هر کی بی ادبی کنه همینیه که هست چه تو چ داداشت لبخند زد رفت😐

دقیقا همین مدلی هستیم الان دیروز موز و توت فرنگی خواست به شوهرم گفتم نخر ولی اروم گفت گناه داره هوس ...

بگو پدر عزیز من مادرم صبح تا شب میبینم کجا واقعا نیازه کجا فیلم و مظلوم‌نمایی 

بگو فردا بزرگ شد نیایی بگی بچه همش زیر دست تو بوده تو بد تربیت کردیا من دارم بهت هشدار میدم مسئولیت دلسوزی های الانت رو بپذیر قطعا منِ مادر دوست ندارم بچم حسرت موز و توت فرنگی بکشه ...

نمیشه ک بچه ۷ ساله نتونه احساسش رو کنترل کنه مرد ۴۰ ساله هم نتونه ... اون بچه است تو ک باباشی روی یک اعتمادی بچه گذاشتی تو دامن من پس بذار کارمو بکنم...با من همکاری کن ... نذار بفهمه حرفمون دوتاست

بگو پدر عزیز من مادرم صبح تا شب میبینم کجا واقعا نیازه کجا فیلم و مظلوم‌نمایی بگو فردا بزرگ شد نیایی ...

دقیقا سر فرصت باهاش حتما حرف میزنم 

عزیزممم نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مشکل بامزه ایه 🥹💓

باور کن بیاد مثلا ی مدت با تو بمونه ی جوری گولت‌ می‌زنه خودتم ندونی‌ از  کجا خوردی 

قیافه و صورتش انقد مظلوم و با ادب میزنه و طوری رفتار می‌کنه که سیاستش ادمو حیرت زده می‌کنه 

بخدا انقد بچه فهمیده ای هست ازش توقع نداشتم حرفو یبار می‌زدی قبول میکرد یهو اینجوری شد واقعا هم از م ...

دلم برای دل کوچیکش رفت...😍 

خوب گفتی 

معلومه مامان مهربون و عاقلی هستی و اون نگرانه ک بیشتر مامان اون باشی 

از حالا بهت بگم ممکنه موقع شیردادن یا کارهای مهم نی نی بیاد وسط دست و پا و جلب توجه کنه ... اصلا از خودت نرونش نگو الان وقتش نیست و داداشت کوچیکه و نیاز ب مراقبت داره ... حتما بهش توجه کن سوالاتش رو جواب بده اون وسطا بگو اون پماد رو بده اون پوشک رو بیارر... و همینطوری هم حرف بزن باهاش هم توجه کن...

شاید بیاد خودشو بچسبونه بهت عین نینی نازش کن...

خلاصه در معرض امتحان بزرگی هستی 

نمی‌ده می‌ره مغازه مثلا دیشب گفت دلم موز و توت فرنگی میخواد رفت خرید شوهرم گفت میوه واجبه الان صبح ز ...

ویگه میوه ک خب راس میگه باباش . دیگه تابستونه و فصل میوه . ادم داشته باشه میخره . مگه نداشته باشه . برا خرید هم یه کیک خریده و لپ لپ . حالا تا شب چیزی نخره اوکیه . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏