meygolii مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 عنوان چرا بیدارید | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 53 پست من خودم خوابم نمیبره دلم گرفتههمیشه فکر میکردم آخر تحصیلم وافعا حالم خوبه ولی الان نزدیک یک ماه دیگه تمومم ولی حالم خوب نیست سردرگم و گیجم...نمیدونم قراره چی پیش بیاد:( 1404/05/11 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 بیکارم و فردا و همیشه فردا میخابم🚶 برو کلاس شنا یا خیاطی یا آموزشی چیزی.یا فیلم ببین کتاب بخون همشون بهتر از بیکارین
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 3222 برو کلاس شنا یا خیاطی یا آموزشی چیزی.یا فیلم ببین کتاب بخون همشون بهتر از بیکارین آقا هستم 🙁😂 آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار...
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8050 بسه خب😂😂 🤣🤣انتظار ی شام حداقل داشتیم ی ساندویج کثیفم بهمون نداد.البت همیشه میبره رستورانا بی انصافی نکنم پول داشته باشه واقعن ی رستوران لاکچری میبره
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 دارم بایکی میحرفم منکه دوستی ندارم واقعا از یه سنی به بعد همه میرن پی زندگی خودشونالبته خودمم ترجیحم همینه و واقعا دوستی که شبا باهاش حرف بزنم ندارم اصلا.
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 27876 منکه دوستی ندارم واقعا از یه سنی به بعد همه میرن پی زندگی خودشونالبته خودمم ترجیحم همینه و واقعا دوس ... اخی کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🦋🌱 درخواست ندین
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8050 منکه دوستی ندارم واقعا از یه سنی به بعد همه میرن پی زندگی خودشونالبته خودمم ترجیحم همینه و واقعا دوس ... اخه ادم سنش میره بالا دیگ حرفیم براگفتن نداره
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 هیچکس نمیدونه بعدا قراره چی پیش بیاد باید زندگی رو همینجوری بپذیری استرس دارم بخدا:(((معلوم نیست آزمونی که دادم نتیجهش چی بشهایا ادامه تحصیل بدم یا برم سرکارایا الان بچه بیارم یا نیارماینا هیچکدوم معلوم نیس و اینهمه سردرگمی برام سنگینه خسته شدم...
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 3222 چن سالته ۳۶ آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار...
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 3222 🤣🤣انتظار ی شام حداقل داشتیم ی ساندویج کثیفم بهمون نداد.البت همیشه میبره رستورانا بی انصافی نکنم پو ... خداروشکر همیشه دلتون شاد و جیبتون پر پول آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار...
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 من هر وقت میرم بیرون مردمو میبینم حالم بد میشه همه دماغا عمل هیکلا خوب صورت فول فیس موها کمند لباسا ... عزیزم:(میفهمم چی میگی الان هممون با وجود اینهمه شبکههای مجازی، سریالای نمایش خانگی و و و گرفتار یه مقایسه کردن درونی شدیمدرصورتیکه ما ظاهر قضیه رو میبینم فقط...به نظرم یه کلاسی برو یه مهارتی یاد بگیر اینطوری این افکار خیلی کم میشن. تو در هر صورتی ارزشمندی عزیزم.
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 3222 مجردی بلهالبته ازدواج کردم شیش سال پیش خانمم فوت کرد آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار...
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8050 عزیزم:(میفهمم چی میگی الان هممون با وجود اینهمه شبکههای مجازی، سریالای نمایش خانگی و و و گرفتار یه ... شوهر بد مث ی غده سرطانیع ـ خب چرازیباتر نشیم.واقعن زورم میاد امشب ی دختری ک مث هیجده سالها بود هیکل نوب بینی عمل لباس خوب اون مادر بود منم مادرم ی موی سیاه تو سرم نمونده وقتی بچش صداش کرد یلحظه شوک شدم گفتم این چطور زاییده مث دختر بچهاس
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8050 بلهالبته ازدواج کردم شیش سال پیش خانمم فوت کرد اینجا دنبال کیس میگردی.یجور گفتی بیکارم فکردم پسر بیست ساله ای وگرنه جوابتو نمیدادم حمال