2777
2789
عنوان

خواب نمی برد مرا

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 23 پست
چشاتو ببند بز بشمار البته من ۳۳۴۶تا بز شمردم خوابم نبرد جواب نداد رو من

خوابم میاد یعنی گوشی بزارم کنار تمومم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابم میاد یعنی گوشی بزارم کنار تمومم

خوشبحالت 🥲🥲

رومن جواب نداد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یادش بخیر مامانم میگفتم صلوات بفرست خوابت می‌بره 🥲😂اگه بدونید چقدر طرز فکرا عوض شده تو بیست سال اخ ...

آره منم بچه بودم می‌گفت آیت الکرسی بخون خوابت می بره واقعاً هم میشد

افسوس🥲

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

خاب نمی برد مرا مرگ نمی درد مرا یار نمیخرد مرا اخ که چه بی بها شدم....

حیفففف

آره منم بچه بودم می‌گفت آیت الکرسی بخون خوابت می بره واقعاً هم میشدافسوس🥲

ایندفعه دنبال یه دفتر برای چرک نویس و یادداشت درسی می‌گشتم. دفتر خاطرات مادرم رو دیدم.

در صفحه اول نوشته شده

به نام خدای محمد و خدای مهدی که جای عالم فدایش 😶‍🌫️

حالا الان حرف دین میشه خانوادگی فرار میکنیم.😅

قضاوت درست و غلط نیست. انگار سریال ترکیه. یه دلت باهاشه. یه طرفی هم زخم خورده شرایط زندگی.

تبدیل شده به تضاد انگار

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...