2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره

ولی بنظرم دختر باعرضه هم باید از پسره گواهی بخواد

زن ومرد باهم فرقی ندارن

الان بعضیا که خودشون رو کالا میدونن میان میگن گواهی بکیر بنفعته یا میگن پسرا حق دارن گواهی بخوان وفلان 

ازدواج کنم قبل از عقد خودم میرم معاینه ببینم چه نوعی هست. ولی گواهی نمیگیرم 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خیر 

بکارت رو به رسمیت نمیشناسم که بخوام گواهیشو بپذیرم

و اون شخصی که این طرز تفکر رو داشته باشه مطمئن باش مزه‌ای نمونده که تو شهر از دخترهای رنگارنگ نچشیده باشه. چنین شخصی تو سطل اشغال محل ما جا داره🎀

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

از هر جهت بهتر به حرف دیگران گوش نکن اینا که میگن خودشون همه ج ن د ه اند

متاسفم برات چقدر حال بهم زنی

ما از گلم پاک تریم ولی خودمون رو کالا نمیدونیم معتقدیم اگه قرار بر اثبات پاکیه مردم باید پاکیشو ثابت کنه

نهچون ما خود رسم باکرگی رو هم نداریم چه برسه گواهی پلمپ بودن

این  سمی بود من خوندم امشب خدایا😑🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣😒😒😒😒یعنی طرف باصدتام بوده اومده حالاازدواج کنه براتون مهم نیس

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!