2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من بعد از مرگ دوباره ما به این دنیا بر نمیگردیم .. چون اعضا و جوارح تو اون دنیا برای ما یا علیه ما شهادت میدن ..   اگه قرار بود تو چند تا تن میرفتیم که واویلا از شاهدین علیه ما 

وقتی برمیگرده چی؟ با خدا یکی میشه یا وجود مستقل داره؟

سوال خوبی بود من جواب این سوال و دقیق نمیدونم ولی در موردش تحقیق میکنم،جوابشو همین جا میذارم

جواب ابلهان خاموشی است
سوال خوبی بود من جواب این سوال و دقیق نمیدونم ولی در موردش تحقیق میکنم،جوابشو همین جا میذارم

ولی اگه بخوایم بگیم با خدا یکی میشه این برخلاف نظریه ی جسم نبودن خداست چون خدا نور هم نیست که نوری بخواد بهش پیوند بخوره 

خدا وجودی بدون ماهیته ولی نور ماهیت داره

یه مبنای فلسفی هم هست که اکثر فلاسفه ی مسلمان به اون اعتقاد دارن و اون اینکه وجود خدا بسیطه یعنی هیچ جزئی نداره و بسیط بودن خدا برخلاف پیوند خوردن چیزی به اونه

اگه هم بگیم مستقله باید دید برنامه ی خدا واسه این وجود مستقل چیه؟

ولی خب همه ی اینا به مبانی فلسفی شخص برمیگرده

خوشحال میشم از نتیجه ی مطالعاتتون باخبرم کنید💗

ولی اگه بخوایم بگیم با خدا یکی میشه این برخلاف نظریه ی جسم نبودن خداست چون خدا نور هم نیست که نوری ب ...

منم دوس دارم بدونم 

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
اعضا جزء جسمه نه روح😕😑

وَضَرَبَ لَنَا مَثَلًا وَنَسِيَ خَلْقَهُ قَالَ مَنْ يُحْيِي الْعِظَامَ وَهِيَ رَمِيمٌ ﴿۷۸﴾

و براى ما مثلى آورد و آفرينش خود را فراموش كرد گفت چه كسى اين استخوانها را كه چنين پوسيده است زندگى مى ‏بخشد (۷۸)

قُلْ يُحْيِيهَا الَّذِي أَنْشَأَهَا أَوَّلَ مَرَّةٍ وَهُوَ بِكُلِّ خَلْقٍ عَلِيمٌ ﴿۷۹﴾

بگو همان كسى كه نخستين‏ بار آن را پديد آورد و اوست كه به هر [گونه]
آفرينشى داناست (۷۹)

این آیات در جواب کسانی که پیامبر رو مسخره میکردند که چجوری جسم دوباره زنده میشه , نازل شدن   

در واقع خداوند میفرمایند کسانی این قضیه رو مسخره میکنن , که خلقت نخستین خودشونو فراموش کردن و این سوال رو از اونا میپرسه که آفرینش برای بار اول سختره یا دوم ؟ مسلما بار اول ...