لیمو۶۸ مدیر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5718 عنوان من معلمم | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 50 پست چندروزه میخوام بشینم فیلم آموزشی ببینم که آن شاءالله واسه سال آینده تو کارم قوی بشم اما تنبلیم میاد چکارکنم؟چند وقت هم هست که میخوام برم دنبال کاری فارغ التحصیلیم تنبلی میکنمتو حمام رفتنم همینطور شدمچکارکنم؟ 1404/05/10 | 16:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5718 تو از شغلت راضی هستی من بین معلمی و روانشناسی موندم من خودم روانشناسی خوندم و معلممبنظرم روانشناسی بخون،اینطوری هم میتونی معلم بشی و هم روانشناس،دوتا شغل داشته باشیمتأسفانه من خیلی ساکت و کم حرفم و فن بیانم صفره وگرنه مشاوره هم میدادم
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22141 خانم معلم چه پایه ای تدریس می خواهی کنی برنامه ریزی کن کار امروز را به فردا ننداز منم از مهر میرم مدرسه انشاالله.میترسم نتونم رابطه خوبی با همکارا و مدیر داشته باشم.چکار کنم😥 وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
۲۶۲۶ عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1076 دوم منم اموزگارم،سال قبل خیلی کلیپ میدیدم ولی الان وقت نمیکنم
۲۶۲۶ عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1076 کاری به فرهنگیان یا آزمون ندارم راجب شغل معلمی سوال دارم عزیزم بپرسین
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5718 منم اموزگارم،سال قبل خیلی کلیپ میدیدم ولی الان وقت نمیکنم من کارگاه خانم احمدنژاد رو شرکت کردم،۷۲ساعته،۱۹۵۰اما حوصله ام نمیگیره بشینم ببینمهزینه بیخود کردم
گنهدار عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1376 من خودم روانشناسی خوندم و معلممبنظرم روانشناسی بخون،اینطوری هم میتونی معلم بشی و هم روانشناس،دوتا شغ ... نه من دو تا شغل رو نمی پسندم اگر معلمی رو انتخاب کنم از فرهنگیان وارد میشم چون یه مصاحبه ی جدید اومده که طبق اون میگن آزمون استخدامی تو سال های آینده شاید نباشه الان نمی دونم کدوم بهتره
۲۶۲۶ عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1076 من کارگاه خانم احمدنژاد رو شرکت کردم،۷۲ساعته،۱۹۵۰اما حوصله ام نمیگیره بشینم ببینمهزینه بیخود کردم این همه کلیپ گوگل و اینستا هست ،لزومی نداره هزینه کنید
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 4002 منم از مهر میرم مدرسه انشاالله.میترسم نتونم رابطه خوبی با همکارا و مدیر داشته باشم.چکار کنم😥 سلام عزیزم به سلامتی شما فردی موفق هستید و سعی کن نه گفتن را بیاموزیو زیر بار حرف زور نری اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
گنهدار عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1376 عزیزم بپرسین فرهنگیان خیلی زود بازده هست ولی روانشناسی سالهای زیادی طول میکشه و اینکه فک می کنم معلمی ساده تره
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5718 نه من دو تا شغل رو نمی پسندم اگر معلمی رو انتخاب کنم از فرهنگیان وارد میشم چون یه مصاحبه ی جدید اوم ... اگه بیان خوبی داری بنظرم روانشناسی بخون و کار مشاوره انجام بده،درآمدش بیشترهمعلمی متاسفانه حقوقش کمه
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22141 سلام عزیزم به سلامتی شما فردی موفق هستید و سعی کن نه گفتن را بیاموزیو زیر بار حرف زور نری نه که بگم همون اول رابطه ها خراب میشه اونم برا منه سال اولی. وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
گنهدار عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1376 اگه بیان خوبی داری بنظرم روانشناسی بخون و کار مشاوره انجام بده،درآمدش بیشترهمعلمی متاسفانه حقوقش کمه چقدر اختلاف حقوق دارن؟
۲۶۲۶ عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1076 فرهنگیان خیلی زود بازده هست ولی روانشناسی سالهای زیادی طول میکشه و اینکه فک می کنم معلمی ساده تره بله فرهنگیان بازدهی بهتری داره،زودتر وارد این عرصه میشین،فن و فوت معلمی رو زودتر یاد میگیرین
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5718 این همه کلیپ گوگل و اینستا هست ،لزومی نداره هزینه کنید دیگه تدریسش خلاقانه بود،صفحه به صفحه کتاب رو توضیح میداد،کلا دوره های مختلف غیردرسی هم شرکت کردم،چندتایی اما استفاده نکردم،نمیدونم چرا اینطوریم