2777
2789
میگن انرژی نباید بش بفرستی اگ اون روش سوره ضحی رو میگی آره تا 6 روز ن چکش کن ن کاری کن چکت کنه بازدی ...

اره ولی خب از وقتی بیدار میشم تا خواب تو فکرمه 

اون دو مرتبه انجام دادم هیچی نشد

بنظرت ینی اشکال نداره پرفایلام باز باشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا چ اشکالی چندوقته کاتین

هی میگن باید ازت خبر نداشته باشه نمیدونم ناپدید بشی

۱ ماه ایناس کاتیم بی هیچ حرفی با سکوت رفت آخرین دیتمون قهر کرد منم برگشتم خونه باهاش کات کردم جوابمو نداد 

چیشد کات کردین تو کات کردی یا اون ؟

بیرون بودیم بداخلاق بود اون روز منم خیلی بهش گیر دادم بیاد بیرون سر ی چیز الکی قهر کرد منم برگشتم خونه بهش پیام دادم کات کردم اصلا جوابمو نداد فقط ری اکت کرد بعد هفته بعدش پیامک دادم دلم برات تنگ شده جواب نداد

با سکوت رفت

بیرون بودیم بداخلاق بود اون روز منم خیلی بهش گیر دادم بیاد بیرون سر ی چیز الکی قهر کرد منم برگشتم خو ...

مممنممممممممم دقیقااااا

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چیکار کنیم حالا

الهی که بمیرم 

که تقصیر خودم بود😭😭😭💔

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیز فکر نمیکنی کسی که این مدلی کات کرده و رفتهارزش بازگشت نداره و اون رابطه کلا ارتباط قوی ای نبوده ...

میدونم ولی چون تجربه اولم بوده برام سخته میخام باشش همین فقط چون وقتی یکی ازم فاصله میگیره من بیشتر عاشقش میشم