2777
2789
۱۶۵ قدم ۶۸ وزنم شاید فکرکنید تپل هستم با قد متوسط ولی نمیدونم چرا لاغر و درازم

استخوانت ظریفه؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید

اونایی که استخون درشت دارن یک کم وزن اضافه کنند خودشو نشون میده اما اونایی که استخون ظریفن نشون نمیده

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

قد ۱۷۲ 

وزن ۶۰ 

بدنسازی دو روز در هفته 

چهارشب هم بدمینتون و والیبال 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مثلا من شبا ساعت ۱۰ شب شام میخورم دیگه هیچی نخورم تا ساعت چند؟؟؟

ببین اگه ۱۰ شب چیزی نخوری باید تا ۲ ظهر فرداش چیزی نخوری(آب و چای مجازه)بعد از ۲ ظهر تا ۱۰ شب میتونی بخوری اما نه زیاد ی کالری محدودی باید بخوری،من کالری شمار کلم پیچ نصب کردم خوب بود از رو اون پیش میرفتم

ولی به نظرم فستینگ رو جوری تنظیم کنی که صبحونه رو بتونی بخوری خیلی بهتره،،مثلا من از ۶ عصر فست میرفتم تا ۱۰ صبح روز بعد،بعد از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر ازاد بودم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببین اگه ۱۰ شب چیزی نخوری باید تا ۲ ظهر فرداش چیزی نخوری(آب و چای مجازه)بعد از ۲ ظهر تا ۱۰ شب میتونی ...

اخه چون من با بامادرشوهرم اینا زندگی میکنم توی یه خونه اونا ساعت ۱۰شب شام میخورن شوهرمم همون موقع ها میاد خونه از سرکار و باید حتما حتما شام همه باهم بخوریم بخاطر همین نمیتونم من تنهایی و جداگونه ساعت ۶ عصر یاهرساعتی دلم خواست شام بخورم ای کاش میشد ولی نمیشه 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

70😐😐😐😐 شما همین الانشم لاغر نیستی 70 خیلی بالاست برا سلامتیت بده

خودم احساس کافی بودن نمیکنم 😂

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚)