2777
2789
عنوان

به نظرتون همچین مردی خیلی عاشقه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 31 پست

والا دوست پسر من همه میگفتن شدیدا تورو میخواد و عاشقته تاحالا مسراینحوری ندیدیم 

بعد خیانت میگرد و بی توجه بود 

اتفاقا یع بار گدیه کردم پیشش اونم داغون شد داد و هوا کرد ک گریه نکن سرتو بزار رو شونم 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دوست پسر من همه میگفتن شدیدا تورو میخواد و عاشقته تاحالا مسراینحوری ندیدیم بعد خیانت میگرد و بی ...

پسرا بیشترشون زیاد نشون نمیدن احساسات 

من گریه میکردم داداشم اومد از کنارم رد شد دست کشید روی سرم دید بازم دارم گریه میکنم گفت چرا انقدر لوسی خب دست کشیدم رو سرت آروم شو🤦🏻‍♀️

🤧

راه حل چیه🙁

ترک کن عادتت و

ی جوری نباشه سر هرچیزی اشکت و ببینه

مشکلی داری با حرف و اینا حلش کن

اصلا نزار دیگ اشکات و ببینه شده تو تنهایی اگ خیلی ناراحتی گریه کن ولی جلو اون نه

کم کم از ذهنش میره و اون موقع ب صورت معتدل از گریه استفاده کن ک تکراری نشه🤕😂

سعی کن بنظرم پیشش انقدر بروز ندی حساسی و گریه ات میگیره

اره باید همین کاروکنم که بعد سر یه فذصت مناسب بزنم زیر گریه که شرمنده بشه😒😂

قبلا سلاحم همین بود دیگ میدیم اشتباه از خودمه و نمیخاستم معذرت خاهی کنم الکی میزدم زیر گریه که خودش معذرت خاهی کنه الان اثرش خیلی کم شده😒😒😂

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

ترک کن عادتت وی جوری نباشه سر هرچیزی اشکت و ببینهمشکلی داری با حرف و اینا حلش کناصلا نزار دیگ اشکات ...

دقیقا همینه از فردا میرم تو کارش😒😂

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792