2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 39 پست

چرا تا طلوع بعد میخوابی؟ 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر یادته میگفتی علی ۱۷ درخواست داده تو یه تایپکی باهاش دعوا کردم بیا و ببین🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دروووغ سر چییی🤣🤣🤣🤣🤣

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دروووغ سر چییی🤣🤣🤣🤣🤣

یه تایپک زده بود کیا شروع کردن برا کنکور بخونن منم یادم اومد گفتی درخواست داده گفتم به شما چه که کی کی قراره بخونه یهو گفت تو چرا میپری وسط کونی منم گفتم شعور داشته باشه حرف بزن بعد گفت چرا میپری وسط منم گفتم خری هر چی لایق خودته داری به من میگی دیگه لال شد پسر پروعه بیشعور کودن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه تایپک زده بود کیا شروع کردن برا کنکور بخونن منم یادم اومد گفتی درخواست داده گفتم به شما چه که کی ...

🤣🤣🤣🤣🤣

چه بیشعور بود مرتیکه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر چی لایق زنش بود به من گفت پروعه

کی ب این داغون زن میده🤣