2777
2789
عنوان

پرستاری در سن بالا(نظر بدین)

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو کارخونه کارگری میکردم از اون سخت‌تره ینی؟؟؟؟؟

چه نوع کارگری جانم ؟ 

سختی های پرستاری فقط جسمانی نیست 

بودن تو فضای پر استرس مرگ و بیماری ، احتمال انتقال ، شیفت های طاقت فرسا و تحمل رفتار هایی ک در شأن یه حیوان هم نیست چ برسه ب انسان ، همراه های بیمار 

اینو مثال میگم تا گستردگی دغدغه یه پرستار براتون مشخص بشه 

یکی از همکلاسی های من ترم قبل یک هفته زندگی نباتی داشت 

یعنی رو تختش تو خوابگاه دراز کشیده بود و ما مجبور بودیم بهش سرم بزنیم ، تو کما نرفته بود ، فقط شک زده بود و ترسیده چون همراه یکی از بیمارا فک کرد این پزشکه و یا کاره ایه و گلوش رو گرفته بود بلندش کرده بود در حالی ک یه کارورز ساده بود ک فقط فشار بیمارا رو میگرفت 

هر شغلی سختی خودشو داره ولی خدایی پرستاری یه جور دیگه سخته ، من خیلی تلاش کردم خیلی از عمرمو گذاشتم ک الان نتیجه اش بشه این ولی پشیمونم البته خیلی از دوستام هستن ک عاشق این کارن چون با علاقه اومدن 

شاید شما هم جز این دسته باشین 

نه کار آزاد میکنم 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

چه نوع کارگری جانم ؟ سختی های پرستاری فقط جسمانی نیست بودن تو فضای پر استرس مرگ و بیماری ، احتمال ان ...

از کار تو محیط کارخونه بدتر نیست اونجا هم مثه حیوون رفتار میکنن چون پول دارن انقد پای دستگاه بودم احتمال بریدن انگشتام بود مثه سگ بلانسبت باید کار میکردی از شانه درد پا درد خوابم نمی‌برد اگه آماری کم میشد اخراج میشدی بوی گند کارخونه فضای دور از شهر و...... . مگه میشه پول درآورد تو این جامعه نکبت