2777
2789
من هر سال واسه شوهرم کادو میخرم ولی اون نمیخره راستش می خریدم که اگه بلد نیست یاد بگیره ولی امروز فه ...

باهاش صحبت كردي؟ شايد واقعا بايد بهش بگي... تو خونواده اش و ذوستاش چطورن ؟ شايد از اول اينجوري ياد گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرمن اینه که خانوماروزمردوکادوبدن حتی اگه امروزکادونگرفتن تااقایونم یادبگیرن

موافقم من تاثيرشو ديدم دوستم واسه شوهرش چندبار از اين كارا كردو بعدم جلوش مرتب ميگفت شوهرش كم كم ياد گرفت

بازم خوبه اگه خودتون همينطور باشبن يعني رو هديه حساس نباشين

نه بابا اصلا...چرا خودمو اذیت کنم ک خرید یا نخرید....هر روز سال برام هرچی بخوام میخره هدیه نمیخواد که...غریبه هم نیستیم زن و شوهریم 

موافقم من تاثيرشو ديدم دوستم واسه شوهرش چندبار از اين كارا كردو بعدم جلوش مرتب ميگفت شوهرش كم كم ياد ...

منم امتحان کردم جواب داد

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
منکه بلاکم یا جدامیشم یا ادامه میدم شوهرم نه تبریک تولد گفت چن روز پیش نه روز زن تازه بلاکم هستم ...

شب عيدي باهم اشتي كنيد نميشه؟؟؟ از كسي كمك گرفتي واسه اينكه مشكلتونو حل كنه

الهي چه رمانتيك ! حتي اگه كادو بهت نداده باشه بازم اينكارو ميكني؟

اره عزیزم از تلافی کردن بدم میاد عشق و علاقه زن و شوهری ارزشش از کادو بیشتره

خدایا;همه فرشته هارو حفظ کن.گل پسر منم در پناه خودت نگه دار. آمین.
باهاش صحبت كردي؟ شايد واقعا بايد بهش بگي... تو خونواده اش و ذوستاش چطورن ؟ شايد از اول اينجوري ياد گ ...

خیلی بهش گفتم فایده نداره.بعضی مردا اینجورین کاریشم نمیشه کرد.تازه امروز تولدمم بود یعنی 2مناسبتی بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز