2777
2789
بخوای نخوای پزشکی بهترین رشته ست مهندسی که همه میتونن برن بخونن با سوابق تحصیلی تازه دوبرابر تعداد ش ...

تو کشور های جهان سوم پزشکی رشته تاپیه

موتور یه جامعه برا پیشرفت مهندسینش هستن

علت پیشرفت کره جنوبی و ژاپن و اروپا و آمریکا مهندسینش بودن

بخوای نخوای پزشکی بهترین رشته ست مهندسی که همه میتونن برن بخونن با سوابق تحصیلی تازه دوبرابر تعداد ش ...

حالا تو چرا به مهندسا حسودیت شده ... والا دکترا تو کشواری پیشرفته هیچ جایگاهی ندارند و مثه کارگران، به مهندسا و کارشناسان  بیشتر ارزش میدن همین که اونقدر پیشرفته شدن ...همین چهارتا مثل تو هستن که به مهندسی ارزش نمی‌دن که ایران عقب مونده و پیشرفت نمی کنه و فقط بفکر تولید مریض و بیمار هستید خلایق هر چه لایق... 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو کشور های جهان سوم پزشکی رشته تاپیهموتور یه جامعه برا پیشرفت مهندسینش هستنعلت پیشرفت کره جنوبی و ژ ...

آخه سیستم اونا با ما فرق داره این همه دانشگاه آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی ندارن که 

اونجا آدمهای باسوادشون میرن مهندسی 

باور کن دور و بر ما یه مشت آدم درس نخون و صفرو همه مهندسی خوندن

تو کشور های جهان سوم پزشکی رشته تاپیهموتور یه جامعه برا پیشرفت مهندسینش هستنعلت پیشرفت کره جنوبی و ژ ...

پزشکی تاپ نیس، مهندسی تاپه، الان همین رشته خودمون رو آمریکا و آلمان و کلا کشواری اروپایی، براش دست و گردن میشکنن حقوقشون از پزشکیا بیشتره، ایران و مردم ایران کشور بی لیاقتیه فقط به پزشکی اهمیت میده که مردم رو بیشتر مریض کنه که دکان دکترا بسته نشه همش تبلیغ ظاهر گرایی و مریضی ...

آخه سیستم اونا با ما فرق داره این همه دانشگاه آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی ندارن که اونجا آدمهای باس ...

هرچی باشه از روانشناسی بهتره لااقل یکم منطق حالیشونه ، روانشناسا همشون خودشون دیونن هر جا میری یه نفر در میاد که مدرک روانشناسی از یالقوز آباد گرفته

حالا تو چرا به مهندسا حسودیت شده ... والا دکترا تو کشواری پیشرفته هیچ جایگاهی ندارند و مثه کارگران، ...

اگه پیشرفت به مهندس داشتن بود که ایران باید الان پیشرفته ترین کشور دنیا باشه با این همه فارغ التحصیل مهندسی

واقعا هم حسودی داره من فردا ۱ کیلومتر از هر طرف خونه مون که برم میرسم به یه دانشگاه که انواع و اقسام مهندسی هاشو میتونم ثبت نام کنم.

عزیزم مگه هر کی مدرک مهندسی گرفت صرف مدرک گرفتن مهندسه؟

اگه پیشرفت به مهندس داشتن بود که ایران باید الان پیشرفته ترین کشور دنیا باشه با این همه فارغ التحصیل ...

اون دیگه مشکل از بی عرضگیه مسولینتونه ک فقط مدرک و میده بدون آموزش عملی و بدون ایجاد كار و شغل همه رو دلسرد و نابود کرده... کلا به عمد  صنعتو بسته ک پیشرفت نکنه کشور و همیشه جهان سومی بمونه ، وگرنه اگه مثل بقیه کشورهای دیگه فکر پیشرفت بود همین تعداد مهندسی ک میگی هم کمش بود و همه سرکار و حرفه خودشون بودن ...  اینجا فقط مافیای روانی و مریض و بیمار پروی داره همین مثل افغانستان و کشورهای فقیر..

بخدا من خودمم خوشم نمیاد از ترس کنکور تجربی رفتم برقالان لیسانس گرفتم نمیدونم ارشد برم یا برم سر کا ...

برو سر کار چقد میحای بخونی مگ چقد کار بلدی چیا بلدی

خوش قلب ترین پسر نی نی سایت