2777
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10178 بازدید | 60 پست
ممنون عزیزم

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه نکن اون همون همزادته اذیتت میکنه ک از خودت دورش کنی اینکارو نکن بزار پیشت باشه سید معتبر بود؟

منم همزاد دارم چیکار کنم خیلی ناراحت اونخواستگاری که باب دلم بود همجوره رفت که رفت

کاش مشکلم حل بشه، پول چه ارزشی داره اخهبخدا سرم داره میترکه از بس امروز گریه کردم

سلام عزیزم مشکل شما حل شد؟ منم همزاد بد دارم جدیدا پیش ی دعا نویس رفتم ک دوستم معرفی کرده بود بهم خودشم نتیجه گرفته بود حالا منم منتظرم ببینم گره هام باز میشه یا نه ... منم تو بد شرایطی هستم زندگی اولم داغون شد شوهر معتاد دوباره ازدواج کردم اینم آش دهن سوزی نیس پر از مشکلم رزقم بستس اصلا ی وضعی ک نگم منم همچنان منتظرم گره هام باز بشه مال شما ب کجا رسید

عزیزم منم همسن تو هستم و دقیقا همین مشکلو دارم دوتا دعانویس بهم گفتن همزاد داری حتی فالگیر هم بهم گف ...

سلام عزیزم خوبی،شما همزادتون برطرف شد؟ من دقیقا همین مشکل دارم هزارتا دعانویس رفتم اما حل نشده