2777
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 49 پست
خب تو دیشب تازه شروع کردی یکم صبوری کندرگیر یک انسان خاص هم نشو مثل پارتنرشاید یکی دیگ توتقدیرته

درگیر یه ادم نیستم که

از ۱۹ سالکی تا الان که ۳۰ سالمه تمام روابطم تا پای ازدواج میره بهم میخوره،،،این مشکوک نیست؟؟؟؟؟

تا طالع هم دیدم گفت تا باطلش نکنی همینه ۵۰ سالتم بشه میان و میرن و ازدواجت سر نمیگیره،،،گفت یه سنگینی ایجاد میکنه که طرفی که خودش عاشقته ازت متنفر بشه بعد یه مدت

گناه من چیه؟؟؟؟

نه سنگینی روی روابطم انداختهاینو چندجا طالع دیدم گفتن،،،،،نمیزاره روابطم خوب پیش بره مخصوصا ازدواجی ...

می‌دونم شما چی میگین همزاد خیلی بده باید پیش یه دعا نویس شناخته شده بری که دعای رفع همزاد برات بگیره تا کارت جلو بره ولی بنظرم بهش فک نکن پالس منفی به خودت نده هر کاری میخوای شروع کنی قبلش آیت الکرسی بخون صلوات بفرست بعد اقدام کن هی بهش فک کنی ناخودآگاه کلمه نه نمیشه جذب می‌کنی اتفاقات خوبی برات نمیفته قدرت ذهنو جدی بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نکن اون همون همزادته اذیتت میکنه ک از خودت دورش کنی اینکارو نکن بزار پیشت باشه سید معتبر بود؟

سیدو نمیشناسم ولی دوستم مشکل منو داشت پیش همین گرفت اوکی شد

برا من روز اولی هرکی تو زندگیم بودو گرفت

اگه راجب گشایش بخت چی اون جواب میده ینفر گرفته همش میگه کی جواب میده

اگ‌پیش آدم معتبری بره جواب میده بعضیا تاچندماه بعد بعضیا حتی چندروز بعد البته بشرط اینکه همزاد نداشته باشه

می‌دونم شما چی میگین همزاد خیلی بده باید پیش یه دعا نویس شناخته شده بری که دعای رفع همزاد برات بگیره ...

عزیزم من هر روز قران میخونم ایت الکرسی میخونم اسپند دود میکنم ولی زندگیم جهنمه همش

بخدا خسته شدم

درگیر یه ادم نیستم کهاز ۱۹ سالکی تا الان که ۳۰ سالمه تمام روابطم تا پای ازدواج میره بهم میخوره،،،این ...

عزیزم منم همسن تو هستم و دقیقا همین مشکلو دارم دوتا دعانویس بهم گفتن همزاد داری حتی فالگیر هم بهم گفت همزاد داری وتااین باهاته هیچ اتفاقی برات نمیوفته تنهاشرطش رفع همزادته حالاتو یکم صب کن ببین دعانتیجه میده یانه 

ی دعانویس هم یمن گفته برات انجام میدم اتفاقا منم دوستم ازش نتیجه دیده ولی هزینش زیاده🤦

[QUOTE=390180020]عزیزم من هر روز قران میخونم ایت الکرسی میخونم اسپند دود میکنم ولی زندگیم جهنمه همش بخدا خسته شدم[/QUOT

این دعانویسام معلوم نیست چه غلطی می‌کنن پول هنگفت میگیرن دعاهاشون بدرد جرزلای دیوار میخوره چی بگم عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه