2777
2789
اگه اینا پیغمبر قبول داشتن ،یه لحظه فک میکردن امام علی زمات شهادت داشت چیکار میکرد،یا امام حسین تو ر ...

دیگه  اینا رو قضاوت نکنیم بهتره 

این اعتقادات ضعیف در درجه اول از خانواده شروع میشه ،وقتی داخل خانه کسی اعتقاد نداشته باشه بچه هم همینطور بار میاد 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار پنج سالی گذشته ازون موقع نمیشه راحت گفت که اینجا ولی آدم با تجزیه تحلیل طرز فکرش عوض میشه

یک سوال بپرسم ؟

تا حالا مریض شدی   یا چیزی رو از دست دادی که  بعد بفهمی  واقعا نعمت بزرگی واست بوده ؟

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

نماز و قران میخونم ذکر میگم نماز شب هم میکنم ولی  هرشب نه سعی میکنم هفته ی بار یا دوبار بخونم ولی ی گناهی ک دارم غیبت میکنم استغفار خیلی میگم  ب نیت گناههام سی جز قران رو برداشتم با معنی هرشب ی صحفه میخونم ب نیت حق الناس گردنم اگ باشه ثوابش رو میذارم در حق اون آدما انشالله ک قبول باشه برام دعا کنید 🙏🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

قبول باشه گلم

فدات عزیزم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من نماز نمیخونم به اسلامم اعتقاد ندارم ولی خب احترام میزارم به کسایی که به دین اعتقاد دارن 

تنها راه ارتباطی با خدا نماز نیست کلا مسلمونای کمی تو جهان وجود داره  هرکی با یه راه و روشی با خدا ارتباط میگیره نماز به زبان عربیه شاید بخونی ولی قلبی درکش نمی‌کنی همون قرانم غیر از ثوابش برای زبان عربی خوندنش که کاری ندارم باید با ترجمه خوند و در کنارش کتابای علمی و شرعی از دنیای دیگه هم بخونی و با عقلت تصمیم بگیری پیرو میشی یا نه 

بعضیا از طریق علم ارتباط میگیرن مثل خیلی از دانشمندان ما و غرب و بعضیا با عشق مثل حافظ و... 

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟

دین ربطی به کشور نداره .چرا عادت دارید همه چیز با هم قاتی کنید

اخه دین کشور من یه چیز دیگه بوده 

خیلیم ربط داره اصالت خاک کشورم بیشتر از این حرفاست و خدارو بزرگ‌تر و متفاوت تر از شماها میبینم 

اخه دین کشور من یه چیز دیگه بوده خیلیم ربط داره اصالت خاک کشورم بیشتر از این حرفاست و خدارو بزرگ‌تر ...

سعی کن برای دین انقدر تعصب بیجا نداشته باشی بهتره چیزی رو که خیر دنیا و اخرت داخلش رو انتخاب کنید شما هنوز درگیر نژاد هستید در صورتی که داخل دینی که اسمش اسلام  نژاد پرستی وجود نداره خداوند داخل قران گفته من میتوانستم همه شما رو از یک نژاد به وجود بیارم من خواستم از نژادهای مختلف باشید همانا بهترین شما باتقوا ترین شماست . اصالت ایرانی یعنی داشتن حجاب ارزش دادن به خانواده و پاک بودن 

من ایرانی هستم افتخارات تاریخی دارم  به بعضی از ادمهای تاریخمم افتخار میکنم نه از نژاد دیگری بهتر هستم نه پایین تر هستم .همونجور که یک امریکایی میتونه اسلام قبول کنه یک ایرانی هم میتونه هم ایرانی باشه هم مسلمان .حقیقتا نمیتونم چیزی که خیر دنیا و اخرتم داخل هست بخاطر تعصبات بیجا بذارم کنار شبتون خوش موفق باشید

بخاطر اینکه کنار خدا و قرآن و ائمه شیطان هم هست ،شیطان خیلی راحت میتونه آدم و از راه درست خارج کنه و ...

کآنال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو

راههای خوبی وایه مشکل شما میگه

ذهن منم بهم ریخته بود

چندتا از تمرین‌های انجام دادم روز به روز بهت. میشم

اعتمادبنقسم هم برگشت

نماز و قران میخونم ذکر میگم نماز شب هم میکنم ولی هرشب نه سعی میکنم هفته ی بار یا دوبار بخونم ولی ی ...

کآنال تنها مسیر آرامش عضو شو

خیلی عالیه

خودسازی میکنی

با هوای نفست راحت میجنگی

به خودت اجازه نمیدی غیبت کنی