2777
2789

نماز چند ساله نمیخونم ولی اعتقاداتم همونه قران دعا یا نذر زیاد میکنم ذکرمیگم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگ بی رگ شدم

خیلی زیاد نذرونیاز و گریه کردما،دیگ‌تهشم،میخام قید همه چیو بزنم‌بیخیال دعا و التماس شم اما هنوز ته دلم میگم‌صب کن

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

مبخام دوباره شروع کنم من با خدا رابطه عاشقانه برقرار مبکنم نمازم که تموم میشه میرم سجده و کلی قربون صدقش میرم و حسش میکنم و بلافاصله اولین چیزی که ازش میخام بهم میده اللهی دورش بگردم خدای مهربون منه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16672047&slug=پاسخ-به-سوال-چرا-خدا-دوسمون-داره&postId=390136721

.

چند ساله که نمیخونم والا کارام پیچیده ولی دوست ندارم بخونم.

عزیزم این نماز نخونی بیشتر بخاطر راحت طلبی هست 

تا از سر بی ایمانی

سعی کنی با نفست بجنگی 

مثلا موفع اذان میخای پاشی

نفست میگه حالا خسته

حالا بعد

حالا ۵ دقیقه بعد 

همان موقع دوتا فحش به شیطان درونت بده

بگو خیال کردی 

الان پا میشم

برو گمشو نمیتونی جلو منو بگیری

واسه من نتیجه داد

میخونم ،چون دینم اسلام ،از اونجایی که به قرآن اعتقاد دارم ،،دیدم چقد خداوند توصیه کرده ما رو به نماز خوندن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نمیخونم مگه تنها راه ارتباط با خدا نمازه!!!! فقط عربی بلده !!! من به زبان خودم شکر گذاری می‌کنم هرشب ...

چرا انقدر گیر دادید به عربی مگه مسیحیها به زبان کشور خودشون با خدا ارتباط میکنن 

دین اسلام.یهود .مسیح .همه از عرب میاد 

چرا انقدر گیر دادید به عربی مگه مسیحیها به زبان کشور خودشون با خدا ارتباط میکنن دین اسلام.یهود .مسیح ...

من نه مسیحی هستم نه چیز دیگه 

من سعی می‌کنم اصالت کشور خودم رو حفظ کنم 

وقتی کشورمون این همه اصالت داره کهنه چرا خودمو پشت نقاب بقیه قایم کنیم