2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان وسواسم ترس از تجاوزه

خب بهش فکر کن ولی ن با ترس فکر کن با این اتفاق روبرو میشی و میزنی پدر طرفو درمیاری. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

شما رو چی وسواسید

من رو اینکه کسی بهم تذکر بده مثلا همسایه ی بلر اونده در خونمون بچم سر و صدا کرد هزار بلر تو ذهنم تکرار میشه یا مثلا محل کلر کسی بهم تذکر نده یا تو فامیل کسی بهم گله نکنه که اگه بکنه روانی میشم مخصوصا اقوام شوهر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شما رو چی وسواسید

وسواس اینکه شکلی از وسایل رو بردارم چونکه شکلش این شکلیه شبیه یه اتفاقیه که خیلی بده (حس اون اتفاق رو میده) و باید یه شکل دیگه رو بردارم مثل لیوان.. یا مثلا ریکشن ها یا انجام دادن کار هام باید روی چندتا باشه.. مثلا میشمارم و.. تا یه عددی خوبه تا یه عددی خوب نیست.. حتی تو نقاشی کشیدن هم مشکل پیدا کردم دیگه نمیتونم راحت درمورد یه چیزی بکشم چونکه.. 

اینا همش زاده‌ی زهنم چون من بدون شوهرم هیج جا تنها نمیزم

آره ذهن مزخرف زیاد می‌سازه محلش نذار دیگه هرکی بیرونه ک متجاوز نیست

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4