2777
2789
عنوان

من حتی نمیدونم قبرمامانم کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 7738 بازدید | 135 پست
اینروزاحالم اصلا خوش نیس هیچ خوش نیس داغونم فقط ازخدامیخام خودش کمکم کنه

خداخودش کمکت کنه این روزاروهم پشت سربزاری میگذره یعنی بایدبگذره چاره ی دیگه ای نداری بخاطردخترت قوی باش

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💛💛💛💛

عزیزم مواظب خودت باش خواهری

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

تقدیرخداس نمی‌دونم خداچرامنونمیبینه

همینکه میگی شوهرم خوبه یعنی خدا تورو دیده،اگر ازنظرمالی میگی وضعم خوب نیست منم اول زندگیم حتی صفرم نبودم زیرصفربودم اما الان همچی شکرخدا داریم امیدت به خدا باشه همینکه شوهرخوبی داری یعنی ازخیلیا جلوتری برات ارزوی موفقیت دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز