2777
2789
عنوان

من حتی نمیدونم قبرمامانم کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 7738 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین این همه آدم چی تومن دید آخه اون دنیامیبینمش یانه؟

ان شاءالله

میدونی؟ من یه زمانی ارزوم این بود ک خدایا اگه ت واقعیت ندیدمش حداقل بزار ت خواب ببینمش، تو کودکی هام تا نوجوانیم آرزوم و خواستَم ازخداهمین بود

زندان بودمنواونجابدنیااورده ازش گرفتن گذاشتن بهزیستی

ببخشید می پرسم

می دونی جرمش چی بوده؟

من یک دانش آموز داشتم مادرش بخاطر مواد زندان بود یه بار اومد مدرسه خیلی خانم خوبی بود گفت مواد تو خونه گرفتن من خبر نداشتم شوهرم گذاشته بود بعد اون چون خونه نبود منو گول زد گردن بگیرم گفت بهم گفته گردن بگیر برات وکیل می گیرم 

بله

عزیز دلم میدونم خیلی خیلی سخته ، من الان نمیتونم بهت بگم چون همسر و بچه داری پس اونا میتونن جای مادرتو پر کنن چون هرکس جایگاه خودش رو داره ، اما به این فکر کن که بعضی از جوانها فرصت ازدواج پیدا نمیکنن و اونها هم طعم تشکیل خانواده خودشون رو‌ نمیچشن  ، رابطه ی مادر و فرزندی خیلی خوبه و مطمئنم خدا خواسته که رابطه ی مادر و فرزندی رو با فرزند خودت تجربه کنی ،انشالله همیشه خوشحال باشی 

ببخشید می پرسممی دونی جرمش چی بوده؟من یک دانش آموز داشتم مادرش بخاطر مواد زندان بود یه بار اومد مدرس ...

والا نمی‌دونم یه تصویر خیلی کمرنگ یادمه پشت میله ها بعدش مربیابهمون میگفتن من خیلی کوچیکه بودم از دوسالگی گذاشتن تاهفده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز