2777
2789
من بهت میخندم فک نکن چیزی هستی مراقب رفتارت باش چون منم مثل شما زبون دارم ولی جاش حرف میزنم همه جا ن ...

اوه یا خداا😮😐😐😂😂

برو بچه بزار باد بیاد

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یکی اومد همچین تایپکی زد مردم زیاد جواب دادن منم اومدم پشت سرش تایپک زدم والا دلیل نداره

لحنت شبیه مرداست من حسم در مورد این موضوع دروغ نمیگه

پروف خودمم🫠 کنکوری 1408🌙💫 دختری از تبار koroosh️ 💖اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

بی شخصیت درست صحبت کن خانواده خودت واق واق میکنن @niniyar‍ رسیدگی کنین به این احمق

چی رو؟ یکی گفته شما هم جوابشو چندتا دادین دیگه هر دوتون رو لغو کنم ؟  

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

چی رو؟ یکی گفته شما هم جوابشو چندتا دادین دیگه هر دوتون رو لغو کنم ؟

شما اصلا رسیدگی نمیکنین 

هرکار دوست دارین انجام بدین 

کارتونه به نا حق تعلیق میکنین 

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت