اندریاa مدیر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 212 عنوان هدیه روز زن | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست اینم هدیه روز زن چطوره خانما 1396/12/18 | 12:50 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اندریاa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 212 وللش اول دیشب تصمیم گرفتم هیچی نخرم بعدامروزدیدم بیچاره کل سال داره خرج میکنه و لباس م ... اره واقعا با فکر کردن ب این چیزا نباید ذهنتو خراب کنی ولی میشه بهش بگی من خیلی خوشحال میشم تو مناسبتا برام یه دسته گل بخری خودتم میتونی کیک اینا بگیری باهم جشن بگیرین خیلی خوبه
anamilani عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 373 چند وقت دیگه روز مرده باز اون موقع من باید جبران کنم سخته تو هم كيك بگير با كفش مردونه 😂شايد تنها چيزي بود كه الان واقعا خوشالم كرد هميشه خوشبخت باشي عزيزم همه خوشبخت بشن عاليه عالي سليقه شوهرت و اينكاراش عاليه بچست بهش ندزدنش عزيز دلم
اندریاa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 212 تو هم كيك بگير با كفش مردونه 😂شايد تنها چيزي بود كه الان واقعا خوشالم كرد هميشه خوشبخت باشي عزيزم ه ... مرسی عزیزم اره من میخوام کیک جوراب سفارش بدم خخخخ
خانومی۷۶ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2695 اره واقعا با فکر کردن ب این چیزا نباید ذهنتو خراب کنی ولی میشه بهش بگی من خیلی خوشحال میشم تو مناسبت ... گفتم من یکم این روزابرام مهمهگف برات النگوخریدم سالگردعقدمون😒 اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
اندریاa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 212 گفتم من یکم این روزابرام مهمه گف برات النگوخریدم سالگردعقدمون😒 خب میتونی بگی برا کادو نیست برا اینکه جشن بگیریم و خوشحال باشیم برا روحیه خوبه اینجوری هرچندوقت یه تحول ایجاد میشه و باعث خوشحالی میشه و خاطرات خوب
خانومی۷۶ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2695 خب میتونی بگی برا کادو نیست برا اینکه جشن بگیریم و خوشحال باشیم برا روحیه خوبه اینجوری هرچ ... بلهگفت پس توقع کادونداشته باش یه کیک میپزی می خوریم دیگه اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
اندریاa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 212 بله گفت پس توقع کادونداشته باش یه کیک میپزی می خوریم دیگه ولی ب همسرت بگو تو این روز کسایی ک زنشونو دوست داشته باشن یجوری ازش قدر دانی میکنن و خوشحالشون میکنن با گل و کیک ک خودشون بخرن کم کم خوب میشه مخصوصا اینکه شما براش تدارک ببینی تو مناسبتا خیلی موثره حتما امتحان کن
اندریاa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 212 بله گفت پس توقع کادونداشته باش یه کیک میپزی می خوریم دیگه منظورم بجز کادو بادکنک ارایی کن و یه کیک از بیرون سفارش بده هرکاری ک دوست داری برا خودت انجام بده شما براش انجام بده حالا من باز روز مرد کیک میفرستم ک ایده بگیرین من خودمم یا کیک جوراب یا یه کیک پیرهن کیک سفارش میدم