2777
2789
وللش  اول دیشب تصمیم گرفتم هیچی نخرم  بعدامروزدیدم بیچاره کل سال داره خرج میکنه و لباس م ...

اره واقعا با فکر کردن ب این چیزا نباید ذهنتو خراب کنی ولی میشه بهش بگی من خیلی خوشحال میشم تو مناسبتا برام یه دسته گل بخری 

خودتم میتونی کیک اینا بگیری باهم جشن بگیرین خیلی خوبه 

چند وقت دیگه روز مرده باز اون موقع من باید جبران کنم سخته    

تو هم كيك بگير با كفش مردونه 😂شايد تنها چيزي بود كه الان واقعا خوشالم كرد هميشه خوشبخت باشي عزيزم همه خوشبخت بشن عاليه عالي سليقه شوهرت و اينكاراش عاليه بچست بهش ندزدنش عزيز دلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا با فکر کردن ب این چیزا نباید ذهنتو خراب کنی ولی میشه بهش بگی من خیلی خوشحال میشم تو مناسبت ...

گفتم من یکم این روزابرام مهمه

گف برات النگوخریدم سالگردعقدمون😒

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
گفتم من یکم این روزابرام مهمه گف برات النگوخریدم سالگردعقدمون😒

خب میتونی بگی برا کادو نیست برا اینکه جشن بگیریم و خوشحال باشیم 

برا روحیه خوبه اینجوری هرچندوقت یه تحول ایجاد میشه و باعث خوشحالی میشه و خاطرات خوب 

خب میتونی بگی برا کادو نیست برا اینکه جشن بگیریم و خوشحال باشیم  برا روحیه خوبه اینجوری هرچ ...

بله

گفت پس توقع کادونداشته باش 

یه کیک میپزی می خوریم دیگه

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
بله گفت پس توقع کادونداشته باش  یه کیک میپزی می خوریم دیگه

ولی ب همسرت بگو تو این روز کسایی ک زنشونو دوست داشته باشن یجوری ازش قدر دانی میکنن و خوشحالشون میکنن با گل و کیک ک خودشون بخرن  

کم کم خوب میشه مخصوصا اینکه شما براش تدارک ببینی تو مناسبتا خیلی موثره حتما امتحان کن 

بله گفت پس توقع کادونداشته باش  یه کیک میپزی می خوریم دیگه

منظورم بجز کادو بادکنک ارایی کن و یه کیک از بیرون سفارش بده هرکاری ک دوست داری برا خودت انجام بده شما براش انجام بده 

حالا من باز روز مرد کیک میفرستم ک ایده بگیرین من خودمم یا کیک جوراب یا یه کیک پیرهن کیک سفارش میدم