2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفشا شو پوشیدم تنگ بود گف با همین دمپایی خودت برو کل کلاسی ک توش بودم فهمیدن دمپایی پوشیدم حتی ی پسر کنارم نشسته بود تا آخر جلسه زل زده بود ب دمپایی هام پوزخند میزد خیلی بد بود اونروز خیلی گریه کردم و آبروم رفت نتیجه گرفتم خوب رسیدن بهتر از دیر رسیدن است 

🫀🥹

۱۱روزه زایمان کردم خانواده شوهرم هرروز رو سرمن هستن آسایش ندارم همش میان برای خوردن اعصابم بهم ریخته ...

با شوهرتون صحبت کن ک بگن بهشون 

هر چند خودشون باید عقلشون بکشه با توجه ب شرایطت

🫀🥹

وایی ویرایش نداره؟🤣🤣🤣

داره 

ولی دیگه دیره 

خیلی دیره😢

دل پیش چشات اسیره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
با شوهرتون صحبت کن ک بگن بهشون هر چند خودشون باید عقلشون بکشه با توجه ب شرایطت

چی بگم ک بهشون بر نخوره خوراکی هام باید قایم کنم خواهرشوهرم اومده گردو رو کابینت دیده داره میشکونه میخوره من واقعا بدم میاد زن بزرگ شکمو باشه

چی بگم ک بهشون بر نخوره خوراکی هام باید قایم کنم خواهرشوهرم اومده گردو رو کابینت دیده داره میشکونه م ...

اره واقعا حق داری 

به شوهرت بگو یجوری بهشون بگه خانومم اذیته اینطوری 

یا غیر مستقیم با رفتارت بهشون بفهمون خسته شدی

🫀🥹

ناررا حت شدم چرا قبلش نگفتی بهم چغور پغور نزار؟

چون بدون اجازه ی من تاپیک زدی😂ازین به بعد منو در جریان بزار قبلش🥺😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اره واقعا حق داری به شوهرت بگو یجوری بهشون بگه خانومم اذیته اینطوری یا غیر مستقیم با رفتارت بهشون بف ...

باشه همون شوهرم بگه بهتره تو این خرج گرون من نمیتونم شکم س نفر دیگ رو سیرکنم بخدا لباس های نوزادم خودم میشورم اینا میان برای آشپزی و‌خوردن