2777
2789
عنوان

برق هاتون چقدر میرههههههههه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
نه جنوب نیستیم قسمت شمال غرب..

همون پس چون شما خیلی اذیت نیستین و هوا خوبه
پیش ما بیشتر ۲ ساعت بشه احتمالا تلفات انسانی بده واسه این کمه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون پس چون شما خیلی اذیت نیستین و هوا خوبهپیش ما بیشتر ۲ ساعت بشه احتمالا تلفات انسانی بده واسه این ...

بابا هوا طرف ما کم کم ۴۰ درجه هست... چطور اذیت نمیشیم؟؟؟🙂 

خود تبریز رو دو ساعت میبرن هوا اونجا ۶-۷ درجه کمتره

...

دیگه هیچ جایی بیشتزگر از دو ساعت نمیره دروغ نگو

خری؟؟؟؟ چرا باید بیام دروغ بگم ؟؟؟؟؟ چه سودی بهم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من اینجا از گرما دارم تلف میشم ۶ ساعتتتتتتتت برق مارو میبرننن وقتی میریم اعتراض میگن دست ما نیست 

بعد اینجا دو سه تا نفهم میگن دروغ میگی 

دروغ بگم بهم چی میرسه؟؟؟؟؟؟

...

درحال حاضر کل کشور وضعیتش همینه

نه والا انگار همه میگن بیشتر از دو ساعت نمی‌برن 

شهر ما که یه شهر کوچیکه و محرومه.. انگار شانسش هم محرومه

جای اینکه بیان شهر های بزرگ که کلی برق تلف میکنند رو قطع کنند میان دست میذارن رو مال ماها رو 

...

خری؟؟؟؟ چرا باید بیام دروغ بگم ؟؟؟؟؟ چه سودی بهم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اینجا از گرما دارم تلف میشم ...

مثل ادم نمیتونی صحبت کنی؟ 

یجوری داری صحبت میکنی انگار من برقتون قطع کردم 

چون بی عرضه این شهر ما همین دو ساعتم که میره اداره برق لاشی میکنن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بابا هوا طرف ما کم کم ۴۰ درجه هست... چطور اذیت نمیشیم؟؟؟🙂 خود تبریز رو دو ساعت میبرن هوا اونجا ۶-۷ ...

چون روز پیش یکی از تبریز دیدم گفت هوا سمت ما پاییزی شده و سویشرت پوشیدم رفتم بیرون
گفتم حتما خنکه پیش شما 😁

پیش ما به طرز وحشتناکی گرمه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند