2777
2789
عنوان

چه جوری از یوتیوب

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست
اسی تا عکسه منتشر شه گوگل بزن online video downloader یه سایت با آیکون بنفش و حرف Q هستبا فیلترش.کن ...

عزیزم یه عکس فرستادم چند دقیقه دیگه میاد می‌خوام لینک این ویدیو رو کپی کنم ولی لینک رو پیداش نمیکنم بلد نیستم میری یه نگاه بندازی؟ عنوانش اینه آموزش رقص تانگو جمع بندی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم یه عکس فرستادم چند دقیقه دیگه میاد می‌خوام لینک این ویدیو رو کپی کنم ولی لینک رو پیداش نمیکنم ...

میزنی اشتراک

زیر فیلمه تو خود صفحه یوتیوب یه فلش داره

برا ارسال لینک ویدئو هست که رو فلشه که بزنی میزنی کپی کردن لینک که تو گزینه هاش هست

لینک کپی میشه و تو سایتی که گفتم میذاریش

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میزنی اشتراکزیر فیلمه تو خود صفحه یوتیوب یه فلش دارهبرا ارسال لینک ویدئو هست که رو فلشه که بزنی میزن ...

مرسی عزیزم الهی زنده باشی❤️😚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

سلام عزیزم میتونم یه سوالی ازتون  بپرسم  ؟  خیلی مهمه راجب سندروم داون  تاپیک بارداریتو دیدم گفتی مشکوک به سندروم  داون بوده  بچت انشالله  که سالم بوده  زنداداشم امروز بش گفتن  مشکوک به سندروم داونه  😢۲۵ درصد  خیلی حالش بده  برا شما چند درصد بود

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

سلام عزیزم میتونم یه سوالی ازتون بپرسم ؟ خیلی مهمه راجب سندروم داون تاپیک بارداریتو دیدم گفتی مش ...

سلام یک به سیزده بود آمینوسنتز دادم سالم بود الانم دو سالش رو تموم کرده ایشالله نینی زن داداش شما سالمه اصلا نگران نباشید بخاطر پول این حرفها رو میزنند