2777
2789
عنوان

زعفرجنی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا ؟

اره پادشاشونه وازش ترس دارن.حالا شاید باور کردنی نباشه ولی من گفتم چیزی که میدونستم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

چون دیده نمیشد و عادلانه نبود گفت جنی به دیده ها تو نیای به روزگار دور از مروت است نمایید کارزار

شعر رو متوجه نشدم میشه معنیشو بگید😅

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

شعر رو متوجه نشدم میشه معنیشو بگید😅

چون جن دیده نمیشد و دشمن نمیتونست از خودش دفاع کنه نمیدونه خب داره از کجا میخوره‌.

امام حسینم گف توی مرام ما جنگل عادلانه هست و کمک زعفر رد کرد

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

با اون حوریا که میان دور امام حسین میگردن منظورت اوناست؟

حوری من نمیدونم چیه اینا جن بودن خواستن امام کمک کنن امام نذاشته

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

واسه این بود که می‌گفت خدا همچین عاقبتی برای من میخواد و منم نیازی به کمک هیچکس جز خدا ندارم و....

اگه امام حسین تسلیم عاقبت بود ،تا آخرین نفس شمشیر نمیزد

اگر از جن و نیروهای ماورایی کمک می‌گرفت اون جنگ دیگه عادلانه نبود 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خوب آخه فقط پادشاه مسلموناس اما خوب قطعا کافرا فرق میکنن

اون نمیدونم😂رو کافرا جواب میده یانه.این حرفو یه خانم که با جنا سرو کار داشت بهم گفت منم اینجا عنوانش کردم

اگه امام حسین تسلیم عاقبت بود ،تا آخرین نفس شمشیر نمیزداگر از جن و نیروهای ماورایی کمک می‌گرفت اون ج ...

امام حسین قبل اومدنش به کوفه میدونست که قراره چه بلاهایی سر خودش و اهل بیتش بیاد که اونم پیامبر به حضرت علی گفته بود و حضرت علی به پسراش گفت چی میشه....اما از اونجایی که قرار بوده این شهادت تا ظهور پابرجا بمونه واسه همین از ملائک و اجنه کمک نخواست.گردن نهاد به خواست خدا.....

سعید🦋عاشق شعرم...