sahel_lull مدیر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6760 عنوان کیا بیدارن😼 | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 76 پست چرا نخوابید پس🥲⁉️ ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 1404/05/09 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6760 نمیدونم هر شب میگم زود میخوابم ولی نمیشه متاسفم برای خودم لابد مثل من بی هدفی؟ ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
گیلاس_قررمز عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 5718 من خواب بودمگرمم شد بیدار شدم یهو دیدم برقا رفتبعد دوباره اون استرس جنگ افتاد به جونمحالم داشت بد میشد که برقا اومدهنوز حالم جا نیومده
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6760 مادربزرگم و خالم دارن حرف میزنن🤣 پس احتمالا تا دم صب بیداری شما😁 ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6760 منتظر بدبختقلبشکسته ام چی؟؟ ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 13999 دخترم تب داره منتظرم قطع بشه🥲☹️ماماناکسی استامینوفن تایلوفن داده به بچه اش دخترم 14کیلوچقدبایدبدم؟ یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6760 چ فکری تصمیم واسه آینده ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
طهوراکماندو عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1638 چون دارم فکر میکنم افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6760 من خواب بودمگرمم شد بیدار شدم یهو دیدم برقا رفتبعد دوباره اون استرس جنگ افتاد به جونمحالم داشت بد می ... آخی🥲🫂 ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.