2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیت اول آیا دانشگاه فرهنگیان قبول می‌شی یا نه

کارت ستاره

این کارت نشونه‌ی امید، آرزوهای بلند و شانس خوبه. یعنی اگه تلاش کنی و امیدتو از دست ندی، شانس قبولی خیلی بالاست. ستاره می‌گه مسیر روشنه ولی نیاز به ایمان و پشتکار داره. ناامید نشو، سخت‌کوش باش، نتیجه شیرین خواهد بود.

نیت دوم آیا شوهرت هنوز دوستت داره و برمی‌گرده؟

کارت عاشقان

این کارت نماد رابطه‌های عمیق و انتخاب‌های عشقیه. یعنی هنوز بین شما پیوندی هست، ولی برگشتن یا برگشتن‌نکردن بستگی به انتخاب‌های هردوتون داره. یعنی عشق هنوز خاموش نشده، ولی باید ببینی آیا ارزش تلاش دوباره رو داره یا نه. احتمال برگشت هست، ولی تصمیم‌گیرنده خودتی.

نیت سوم کی ازدواج می‌کنی و با کی؟

کارت دو جام

این کارت یعنی یه رابطه‌ی جدید یا تجدید رابطه که خیلی هماهنگ و احساسی خواهد بود. کارت می‌گه زمان ازدواجت زیاد دور نیست (بین ۱ تا ۲ سال آینده). شخصی که میاد یا همون فرد سابقته که دوباره نزدیک میشه، یا یه آدم جدید که خیلی باهات هماهنگه و بهت آرامش میده. نشانش آدمی مهربون، اهل درک، با چشمای گرم و نگاه عمیق.

درکل.

درهای خوبی به روت بازه فقط باید قلبت روشن بمونه و خودت انتخاب درست رو بکنی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

نیت اول آیا دانشگاه فرهنگیان قبول می‌شی یا نهکارت ستارهاین کارت نشونه‌ی امید، آرزوهای بلند و شانس خو ...

عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

ازادی برات مثل نفس کشیدنه از محدودیت و کنترل بیزاری

مهربون اما مرموز تو مهربونی ولی همه چیزت رو رو نمی‌کنی. همیشه یه راز توی چشمهات هست.

.عجیب و متفاوت دختربهمنی هرجا باشه یه چیزیش فرق داره از استایل گرفته تا طرز فکر

اجتماعی ولی منزوی گاهی شلوغی جمع رو دوست داری ولی وقتی خسته شی یهویی میری تو لاک خودت.

جذاب و کاریزماتیک وقتی می‌خوای دلبری کنی همه رو اسیرت می‌کنی، ولی زود دل نمی‌بندی.

انسان‌دوست عمیقا دلت می‌خواد دنیا رو جای بهتری کنی، حتی اگه با یه جمله، یه لبخند.

لجباز وقتی تصمیم بگیری دیگه هیچ‌کس حریف تغییر نظرت نیست.

سرنوشت آیندت اسی

تو دنبال کار روتین نمی‌ری هرجا آزادی و خلاقیت باشه تو می‌درخشی

ممکنه وارد رشته‌های هنری، نویسندگی کارآفرینی یا حوزه‌های تکنولوژی بشی رئیس خودت بودن بهت بیشتر میاد تا کارمند بودن.

دیر عاشق می‌شی،اما وقتی بشی دیگه یه عشق خاص و متفاوتی می‌سازی. دنبال کسی می‌گردی که ذهنت رو به چالش بکشه، نه فقط دلت رو.

همیشه دوستایی داری که مثل خودت متفاوتن. خانواده‌ات برات مهمه ولی اجازه نمی‌دی محدودت کنن.

مسیر مالی‌ت پر از بالا و پایینه ولی چون ایده‌هات خاصه می‌تونی یه‌جاهایی پول خوبی بسازی. سرمایه‌گذاری بلندمدت و مستقل بودن بهت کمک می‌کنه.

قلب دختربهمنی رو نمی‌شه اسیر کرد، مگر با احترام و آزادی. تو وقتی واقعا خوشبختی که خودت باشی و کسی بخوادت همون‌طور که هستی.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢