2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بدونم کارکند کجایین

ارگان دولتی

صبح به صبح میریم اول یه ساعتی با همکارا میشینیم صبحانه میخوریم حرف میزنیم بعدم کاری داشته باشیم انجام میدیم کاری نباشه هم که هیچی گوشی گردی و رفتن پیش همکارای دیگه و ...

کارامون سیستمیه کاملا روتینه مثل  گوشی بازی میمونه حتی بعضی وقتا حکم تراپی رو داره مثل کلاس درس نیست که تمام توان و تمرکزمونو بزاریم از طرفی با بچه هام سرو کله بزنیم

ما مراجعه کننده هم داریم که خوب آدم بزرگن دیگه اذیتی نداره

بعد از ساعت اداری هم که هیچ دغدغه کاری نداریم

درسته فضای مدرسه و معلمی برای خانم ها راحتتره چون ۹۹ درصد فضا زنانه ست و حتی تعطیلات آ پ زیاده 

ولی بنظرم سرکله زدن با دانش آموز و حقوق معلمی ارزش اینکار رو نداره

کارمندی معایب زیاد داره ولی کارمند تامین اجتماعی بنظرم بهتر از معلمی هستش 

معلم ریاضی 

روحیت جوون میمونه چون با نوجوونا سر و کار داری

خود به خود اپدیت تر میشی چون با نسل جوونی و اینده جامعه شناخت پیدا میکنی

کارت تکراری نمیشه چون هر روز یک داستان جدیده

اگه با بچه ها رفیق بشی و زیادی گیر نباشی کلی دوست پیدا میکنی

پرستیژ اجتماعی داره 

جای رشد داره 

مرخصی راحت تر میشه گرفت حالت بد باشه زنگ میزنی به مدیر میگی نمیای نیاز به نامه نگاری و التماس و اینا نداره 

نگران محیط کارت نیستی و... 

معلما ۳ ماه تا بستون تعطیلن و حقوق مفت میگیرن

ولی خب حقوق بسیار کم و کار سختی داره. اینا رو در نظر بگیر. هم خوبی داره هم بدی. من معلمم سوال داشتی بپرس

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

معلما ۳ ماه تا بستون تعطیلن و حقوق مفت میگیرنولی خب حقوق بسیار کم و کار سختی داره. اینا رو در نظر بگ ...

ممنون عزیز از وقتی که گذاشتین 

شما چنذسال سابقه دارید و معلم چ درسی هستین؟

درسته فضای مدرسه و معلمی برای خانم ها راحتتره چون ۹۹ درصد فضا زنانه ست و حتی تعطیلات آ پ زیاده ولی ب ...

ممنون عزیز 

خودم به شغل بدون استرس میخام که وقتی خونه اومدم دیگ ذهنم درگیر کارش نباشه 

اخه معلمی این چندماهو ک میری ب نظرم تماما درگیری و فقط همون تعطیلاتش باعث شده که از دور یسریا فکر میکنن بهتره 

ممنون عزیز از وقتی که گذاشتین شما چنذسال سابقه دارید و معلم چ درسی هستین؟

من ۳ سال معلمی کردم و با احتساب دوران دانشجویی میشه ۷ سال. درس علوم تجربی مقطع متوسطه ۱

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام