2777
2789
خونه مزیت و.. نمی‌دن بهتون

والا به ما ک ندادن به همکارای شوهرم هم ندادن . بعدم سختی کار و استرس کارشون زیاد،شب و نصف شب نداره تایم استراحت هم ک باشن زنگ بزنن باید سریع برن . تعطیلات و مواقع اضطراری آماده باش هستند وقتی هم آماده باشند معلوم نیست کی میان خونه بچه مریض باشه خودت و اینا اینجور نیست بتونن خودشون رو سریع برسونن و هزار سختی دیگ

باید آیتم های دیگه رو نگاه کنه 

چون شغل فقط یکیشه که سختی خودشو داره مثل آتش نشان و معدن و... 

خانواده خوب داشتن اخلاق خوب خانواده دوست بودن خسیس نبودن و....  اینارو هم بررسی کنه و بعد جواب بده

و اینکه بستگی داره کدوم ارگان و رسته باشه درجه اش چیه مدرکش چیه هرچی مدرک. درجه بالاتر باشه حقوق بیشتره

و...

ارتش سپاه نیروی انتظامی راهور و... فتا و .... خیلی چیزا هست و سوال شما کلیه و اطلاعات تون هم کمه

اداری باشه کارش راحته

باید با جزئیات و دقت بررسی کنید برای اینکه بدونید دقیقا کجا مشغوله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها پس این طور منم میگم این چیزا رو بش ،میگم خونه و وام و .. میگن میدن بهتون درسته حقوقتون چقدره عزی ...

خونه نظامی که بدرد نمیخوره  ما خونه اولمون تو پادگان بود کوچیک کوچیک    ولی یکجا هم همیشه ساکن نیستی هی باید بری عوض کنی هر جا بگن برو  

تقریبا 30  

باید آیتم های دیگه رو نگاه کنه چون شغل فقط یکیشه که سختی خودشو داره مثل آتش نشان و معدن و... خانواده ...

اره من اطلاعاتی ندارم خودش هم نمیدونه چی ب چیه

من مامان میشم ☺️💪

خونه نظامی که بدرد نمیخوره ما خونه اولمون تو پادگان بود کوچیک کوچیک ولی یکجا هم همیشه ساکن نیستی ...

اها درسته عزیزم چادر هم باید بندازین؟

من مامان میشم ☺️💪

والا به ما ک ندادن به همکارای شوهرم هم ندادن . بعدم سختی کار و استرس کارشون زیاد،شب و نصف شب نداره ت ...

ببخشید عزیزم چادر هم باید بندازن حتما پسره گفته واجبه بندازه

من مامان میشم ☺️💪

اها درسته عزیزم چادر هم باید بندازین؟

نه بابا

الان خانمای نظامی اینقد راحت و لاکچری ان

فکر کنم تصور شما خیلی با واقیعت فرق داره

بهتره توی مجازی دنبال جواب نباشید

حضوری چندتا خانواده نظامی رو باهاشون صحبت کنید ترجیحا جوون باشن نه میانسال 

نه باباالان خانمای نظامی اینقد راحت و لاکچری انفکر کنم تصور شما خیلی با واقیعت فرق دارهبهتره توی مجا ...

اها پس ب خودش میگم پیدا کنه ی خانواده رو و حرف بزنه مرسی از شما😁❤️

من مامان میشم ☺️💪

شاید ایشون علاقه شخصی خودش رو گفته

وگرنه ضرورتری نداره فقط  قبل از ازدواج مشخصات دختر و خانواده رو میدن که بررسی کنن مشکل سیاسی و خلاف نداشته باشن همین

تقریبا بعضی ارگان ها حساسیتشون شدید تره.حتی استان به استان هم فرق می‌کنه میزان حساسیت ولی درکل حجاب باید باشه .من خودم سال پیش موهام از پشت پیدا بود بدون اینکه بفهمیم دیده بودن بردن از شوهرم تعهد گرفتن الان عبا می‌پوشم حجابم دارم چون چادر سختم بپوشم