2777
2789
عنوان

حس میکنم با یه بچه ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست
چ اهمیتی داره

خب عنوانت زدی شوهرم بچه اس ، منم سوال کردم

حوصله نداری خب چرا تاپیک میزنی . هر چی مردم میپرسن میگی برا چی چه اهمیتی داره مهم نیس...!!

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بچگونه نبوده رفتارش خب شماهم گفتی باز شبیه داستان فرش نشه یجور تیکه انداختن بوده خب اونم اونجوری گفته دیگع

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

نه متأسفانه

اینکه نمیگی یعنی بچه‌ست و بچه‌ای احتمالا 

بگو اون بزرگترایی که اومدن خواستگاری و اونایی که بله دادن به جاتون حل کنن موضوع رو

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بنظرم بچگونه نبوده رفتارش خب شماهم گفتی باز شبیه داستان فرش نشه یجور تیکه انداختن بوده خب اونم اونجو ...

قهر کرد

مرد قهر میکنه؟اصلا مگه من چی گفتم که گفت توهین کردی و قهر کرد😐😐😐

نحوه آشنایی ما دقیقا چ ربطی به این تاپیک داره😐

عزیز خب وقتی باهم کنار نمایید گفتم شاید سنتی چیزی بوده باهم آشنایی نداشتید

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

قراری نبود خودشون گفتن فرش اتاق خوابا رو میخرن تلویزیون و میزشم کلا سمت ما با داماده

اگه قرار بوده باید مینوشتین و امضا میکردین؟

رسم ندارید بنویسید؟

به نظرم شما هم اشتباه کردی خریدی...یه روز باهاش میرفتی بیرون میگفتی این فرشو بریم بخر...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

2790
2778
2791
2779
2792