2777
2789
عنوان

چرا اسم مذهبی ‌و نمیزارن عوض کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 51 پست
وقتی خانواده عقل ندارن بچه در آینده خوشش نمیاد میگن وا عاشق این اسم میشه تهش همینه

ببين بعضي اوقات هم شرايط جامعه يه جوري پيش ميره كه اون اسم زيابب خودش رو از دست ميده يا نماد يه چيز منفور ميشه پادكست راديو مرز يه اپيزود داره درمورد همين فقط هم اسم هاي مذهبي نيستن ، حالا براي تغيير اونا اصلا اجازه نميدن وليبعضيا واقعا سر اسم اذيت ميشن چون اسم واقعا بخشي از هويت آدمه، يكيشون اسمش سميه بود بعد از شعر ساسي مانكن انقدر مسخره شده بود دنبال عوض كردنش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين بعضي اوقات هم شرايط جامعه يه جوري پيش ميره كه اون اسم زيابب خودش رو از دست ميده يا نماد يه چيز ...

سمیه اخه خدایی برای دهه ۷۰ و اینا مناسب نیست

عزیزم خاله های من دهه ۳۰ و ۴۰ هستن زیباترین اسمها رو دارن

به شعور پدر مادر واقعا ربط داره انتخاب اسم

اسم مادر من زیبا هست ۶۰ سالشم تموم شده

صرف نظر از شرایط جامعه شعور پدر مادر مهمه واقعا به نظرم

خب منو مامان بابام و اینا بریم قبول میکنن

معصومه اسم قشنگیه .

وقتی اسم قشنگ باشه .صداش بزنی اروم میشی.

من به اسم زهرا حسادت میکنم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

معصومه اسم قشنگیه .وقتی اسم قشنگ باشه .صداش بزنی اروم میشی.من به اسم زهرا حسادت میکنم .

شما آروم میشی بچت نه ۹۹ درصد آدما با اسم فاطمه ندیدم فاطمه صداشون کنن مهسا هستی رها رومینا هزار اسم دیگه صداشون میکنن

نظرتون محترم هرچند من مخالفماین اسامی سنگینن

سبک سنگین داریم مگههههه.

اسم دوجوره قشنگ زشت .

مثلا اسمی بزاریم که معنی حیوون باشه .زشته .

ولی منیره زهرا حسن بارمعنی مثبت دارند .زهرا معنیش چیه .منیر معنی فارسیش چبه .

سبک سنگین داریم مگههههه.اسم دوجوره قشنگ زشت .مثلا اسمی بزاریم که معنی حیوون باشه .زشته .ولی منیره زه ...

بله سنگین داریم تمام ائمه زندگی عادی و نرمال نداشتن پر از سختی و چالش های سخت بوده

دیگه چه اصراریه بچه مون رو مثل اونا دچار شرایط سخت بکنیم؟

شما آروم میشی بچت نه ۹۹ درصد آدما با اسم فاطمه ندیدم فاطمه صداشون کنن مهسا هستی رها رومینا هزار اسم ...

ما میگیم فاطی الان  فامیل ما خودش زهرا نوه هاش فاطمه زهرا و زهراس .

فاطمه زهرا اسمش فاطیه .

سبک سنگین داریم مگههههه.اسم دوجوره قشنگ زشت .مثلا اسمی بزاریم که معنی حیوون باشه .زشته .ولی منیره زه ...

فاطمه در لغت به معنای از شیر گرفته شده 

کجاش قشنگه؟معنی اصطلاحی که در آوردن کار ندارم

معنی لغویش سرچ کن

بله سنگین داریم تمام ائمه زندگی عادی و نرمال نداشتن پر از سختی و چالش های سخت بودهدیگه چه اصراریه بچ ...

من ربطش را نمیفهمم .این بیشتر شانس مادر به دختره .

پدر به پسره نه اسم .این جوری ارث میرسه .

هرجور بابای دختری با زنش رفتار کنه یکی همون رفتار را سر دخترش میارند .یا درباره پسر هم .

مثلا مامانم هرجور شانس داره سر دخترش اومده .اسم ما اسم قشنگ نیست