2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 48 پست
منطق میگه باهاش ازدواج کنم بخاطر شرایطش ولی بخدا ی ذرم ب دلم نمیشینه اصلا اصلا

ادما بازیچه دست ما نیستن. اونام احساس دارن دل میبندن اگر شرایط فقط مالی برات اولویت اصلا قبول نکن چون احساس و دلبستگی مهم تر. پس بزار کسی که واقعا بخودت نزدیکه بیاد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من دختر خالم مشکل تورو داشت دقیقا بعد از ۴ماه منجر به طلاق شد واقعا چهره باید به دل ادم بشینه به حرف دلت گوش کن اگه الان از چهرش خوشت نمیاد بعد هم نمیا 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ظاهر زودگذر ه ولی اخلاق و شخصیت و تعهد که موندگاره تو زندگی و باعث میشه ظاهر یه فرد دلنشین بشه . نه ...

اتفاقا   اگر ظاهراش  و دوست نداشته باشه  هیچ وقت براش عادی نمیشه  

زیبایی عادی  میشه ولی زشتی نه 

.
از نظر ظاهر حس میکنم من ازش خیلی سر هستم و شاید بعد این برام خواستگارای بهتری بیاد🫠😭

ببین عزیزم فکر سر بودن نباش فقط به ظاهر که نیست خیلی چیزای دیگم هست 

و اینکه مهم ترین کیس ازدواج که بیاد برا خوشگلی نمیاد به خاطر خانواده و شغل پدر و شرایط خودت میاد این دوره عوض شده که به خاطر خوشگلی بیان 

بیشتر ازدواج ها هم خانوم خوشگل تره خوب طبیعیه 

همین که به دلت بشینه اوکیه هیچ وقت آدم همه چی تموم پیدا نمیشه تو باید اولویت بندی کنی برا خودت 

مثلا اولویت اول تا سومت داشته باشه قبوله تحصیلات شغل و خانوادش اخلاقش و حتی قد مهم تره قیافس برا مردا از نظر من

میشه بگی چطوری منم خیلی دودل میشم

نمیدونم حقیقتا باید از یه رمال بپرسی 

من خیلی هارو دیدم زندگی شون با این جادو ها خراب شده 

اگر خاستگارت خیلی پیگیر بوده ممکنه چنین کاری کرده باشه 

میتونی پیش مشاور هم‌بری

شخصیت فوق العاده ای داره ولی سن من ت بازه ای هس ک ظاهرم برام مهمتره 🙃😭

خوب دیدی داری خودت میگی به خاطر سنته که طرز فکرت اینه دیگه مطمعن باش بعداً نظرت راجب ظاهر عوض میشه البته ظاهر هم تا یه جایی مهمه ولی نه این که خیلی سخت گرفته بشه چون میگم که اگه مثلاً از ظاهر یکی خوشت بیاد ولی اخلاق و شخصیت نداشته باشه خیلی خیلی زود ازش متنفری میشی ولی برعکس اگه شخصیت و تعهد و مرام باشه ظاهرش برات میشه بهترین ظاهر دنیا.یه کم خودت به حرفم فکر کن .

وااای اسی اگر ظاهرش به دلت نمیشینه ازدواج نکن اصلا

من شخصی رو میشناسم با کسی ازدواج کرده که ظاهرشو دوس نداره بعد خودش خجالت میکشه کنار چنین ادمی راه بره 

اون اقا قدش کوتاهه کلا و چهره اش معمولی 

حتی کفش پاشنه بلند هم نمیتونه بپوشه به خاطر شوهرش

توروخدا ردش کن ظاهر هیچوقت عادی نمیشه هروز افسرده ترمیشی دوستمم همینجور بود با ی بچه جدا شد ظاهر شوه ...

همین دیگ حس میکنم چون دیگ ته دلشو امیدوار کردم دیگ نمیتوتم یدفعه ای بگم نه ناراحت میشم

همین دیگ قدش کوتاهع

قد خیلی برات مهمه؟

اگر از اول مهم بود چرا قبول کردی 

به نظرم اولویت های اولت نبوده 

من میگم که اگر شغل و و بقیه شرایطش خوبه میشه چشم پوشی کرد از این موضوع ،خودت ببین میتونی کنار بیای یا نه ؟!