ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تلویزیون ما Gپلاس ایرانی هست یک سال بود استفاده میکردیم یهو یه کم با خش نشون داد زنگ زدیم گارانتی اومد اون تلویزیون برد یه نو گذاشت برامون الان چند سال استفاده میکنیم خدارو شکر طوریش نشده
دیگه از دیروز ب بعد این کار باعث سوختن تلویزیون میشه😂🫤🤦♀️
استغفرالله ما دو تا تلوزیون داریم اونو اصلا استفاده نمیکنیم باید از خداشم باشه نگاش کنیم والا بسوزه خودش میدونه😂
«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشمهای آسمون وقتِ آرامش💙...» من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245