بچه ها استرس گرفتم ما قرار بود ماه بعد اقدام کنیم یهو الان شد خیلی زور زدم و خونه شستم وسایل خیلی سنگین رو جا به جا کردم تو رو خدا بگید ممکنه بلایی سرش بیاد
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الان تازه 37روزمه کارای سنگین شکمم درد میگرفت یعنی منظورت اینه میفتادم به خونریزی
اره
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
نگران نباش من یکماه و نیمم بود فهمیدم باردارم . از مهمونداری گرفته انجام دادم تا بزن و برقص شب یلدا و سفر به قشم . وقتی برگشتم چک زدم دیدم بلهههههه... دو هفته دیگه میاد بغلم 😍
یعنی یا تاثیری نمیزاره یا اگه گذاشت همونموقع سقط میشد!
اکه حاملگی ادامه پیدا کرده یعنی مشکلی نیست
برا منم دعا کن بچه دار شم
فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم