2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر 24 ساعت موظف فقط سر کار برید 14.7

هر ساعت اضافه کاری میشه 200 تومن. هر روز اضافه کاری میشه 8 ساعت، یعنی 1200

بخشنامه اول امسال اومد کسانی که از خیلی زیاد اضافه کاری بردارند، مقداری تشویقی بیشتری واریز میشه

مثلا اگر 24 ساعت موظف و 16 ساعت اضافه کاری (40 ساعت) در هفته باشه، با تشویقی حدود 19.5 میشه.

اگر 24 ساعت موظف فقط سر کار برید 14.7هر ساعت اضافه کاری میشه 200 تومن. هر روز اضافه کاری میشه 8 ساعت ...

االان من غیرانتفاعی هستم ۱۶ساعت در هفته تدریس دارم میشه۱۶ تومن خوبه پس؟

البته شهریه بالایی از دانش آموزا میگیرن

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

اگر 24 ساعت موظف فقط سر کار برید 14.7هر ساعت اضافه کاری میشه 200 تومن. هر روز اضافه کاری میشه 8 ساعت ...

رتبه بندی به صورت درصدی به این ها اضافه می کنه. ولی مالیات هم درصدی اضافه میشه. همکار 15 سابقه حدود 29 تومن دریافتی دارند (با اضافه کاری کامل)

بیشتر از ما درآمد دارید. خوبه ¯/_(ツ)_\¯

همکارم ساعتی۲۸۵ قرارداد بسته

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

زنجانم

اجازه نده بهتون ظلم بشه

نذارید اینجوری ازتون سواستفاده بشه