2777
2789
عنوان

حرفای عاشقانه شوهرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=390029410]از مسخره گفتم تهش میگه من چون دوستت دارم اشتباهاتتو بهت میگم شاید راست میگه ولی هرچی میگه تحقیره[/QUOبرای من همون دوره نامزدی خوب بود خیلی ازدواج که کردیم الان ۴ساله عروسی کردیم بچه نداریم خودمون نمیخوایم چهارسال شده یه آدم بی احساس بی عاطفه گنداخلاق همه چی بهش بر میخوره اوایل با بحث میکردیم سمتم میومد الان ۳ساله اصلا براش مهم نیست خوابیدن پشت شومیکنه بهم ته بعدی نه بوسی حالت عادی که قهرنیستیم بی احساس سه راه میکنیم کلا تعطیل فقط توگوشیه از همون اول زندگی تا الان فقط من به عنوان کلفتم براش همین اینجوری احساس میکنم بازباکلفت خونه دلشون میسوزه باهاش حرف میزنن ازهمه جهت دارن تحملش میکنم اخلاقش مثل بچه هاس جنبه شوخی نداره .شمام خواهر من به نظرت چکارکنم؟

[QUOTE=390029410]از مسخره گفتم تهش میگه من چون دوستت دارم اشتباهاتتو بهت میگم شاید راست میگه ولی هرچ ...

من تو شوهر خودمم موندم خواهر منم دقیقا یه کنیزم تو این خونه نه بیشتر 🤧 باز خوبه شوهر من گاهی یه زبونی میریزه

خسته و دلشکسته...

الان من کمکت میکنم مشکل اصلیت چیه؟

مشکل اصلیم اینه که از در وارد میشه شروع میکنه به غر زدن همیشه تلاش میکنم همه چی عالی و اونطوری که اون دوست داره باشه ولی بازم یه چی واسه غر زدن پیدا میکنه و اگه یه بار بگه که خیلی عالیه ولی مثلا به گلا آب ندادم نیم ساعت تمام غر میزنه و تحقیر میکنه مگه ول میکنه دیگه

هی جوابشو نمیدم و سریع میرم اون کاریو که میخواد انجام میدم بلکه تموم کنه ول کن نیست که نیست تا نیم ساعت کشش نده آروم نمیشه و اگه چیزی هم بگم این روند طولانی تر با توهینا و تحقیرای بدتر و داد و هوار همراه میشه

روزی سه چهار بار این کارو میکنه برا چیزای کوچیک و بی اهمیت

وقتی نیست خونه خیلی روح و روانم راحته ولی همش استرس اومدنشو دارم 

گاهی خودمو میزنم به بیخیالی ولی خیلی بیخیال بودن سخته مخصوصا اگه کسی مث من آدم استرسی ای باشه

خسته و دلشکسته...

به نظرت همه مردااینجورین بی احساس ؟

نه شوهر من خیلی احساسیه خیلی حرفای احساسی هم میزنه ولی خون منو میگیره تو شیشه

اگه قهر کنم سریع میاد سراغم ولی بعدا قطعا منتش رو میذاره

خسته و دلشکسته...