2777
2789
نه من الان سه سالی میشه 5 و نیم بیدار میشم هنوز عادت نکردم و برام سخته

میدونی پرش و درگیری ذهنیم زیاده، اگه خسته نکنم خودم رو از پسش بر نمیام...!!

هر روز راس ۴ و گاهیم اذان بدون آلارم یا هرچیزی...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

میدونی پرش و درگیری ذهنیم زیاده، اگه خسته نکنم خودم رو از پسش بر نمیام...!!هر روز راس ۴ و گاهیم اذان ...

در حالت عادی معمولا 8 بیدار میشه مغزم ولی روزایی ک سرکار میرم باید این تایم بیدار شم و به جد میگم خیلی سختمه خیلی و عادت نکردم بااینک شبا خواب راحتی دارم ولی باز سختمه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی پرش و درگیری ذهنیم زیاده، اگه خسته نکنم خودم رو از پسش بر نمیام...!!هر روز راس ۴ و گاهیم اذان ...

یعنی گوشیتون نمیزارید رو زنگ؟ من بیشتر عمرم تو خواب گذشت وقتی هم بیدار میشم تا ظهر شده میگم دیگه امروز فایده نداره کاری انجام بدم و الان تقریباً ۱۰ ساله این برنامه ی هر روز منه 

یعنی گوشیتون نمیزارید رو زنگ؟ من بیشتر عمرم تو خواب گذشت وقتی هم بیدار میشم تا ظهر شده میگم دیگه امر ...

بله همینطوره، راس ساعت بدون هیچ زنگ و آلارم! پیش‌تر هم اشاره کردم بهش میگن ساعت بدن...

تو این ساعت‌ها که بیدار بشید متوجه میشید چه نعمتی رو از خودتون دریغ کردید؛ دوش اول صبح، هوای تازه صبح، عطر نون سنگک، سکوت و  ... و از همه مهمتر زمان!! تا دیگران به خودشون بیان شما عمده کارهای اون روز رو انجام دادید و به بُعدهای دیگه زندگیتون بیشتر می‌رسید!!

متوجه میشید امروز چقدر میتونه کافی باشه برای انجام کارهام و کشیده باید خونده بشه امررررررررررررررررروز!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خدا خیرتون بده، این پیامتون واقعاً به آدم انگیزه میده

صبحتون بخیر و شروع امررررررررررررررررروزی دیگر...

صبحتون بخیر و شروع امررررررررررررررررروزی دیگر...

واقعا هنوز نخوابیده بودی؟ یا ساعت ۳و۵۶ که پیام گذاشتی خوابیدی و بیدار شدی؟ برام عجیبه. من تازه بیدار شدم ولی هنوز چشمم تو خوابه 

واقعا هنوز نخوابیده بودی؟ یا ساعت ۳و۵۶ که پیام گذاشتی خوابیدی و بیدار شدی؟ برام عجیبه. من تازه بیدار ...

برنامه همیشه همینه چند دقیقه پیش از ۴ !! اون لحظه بیدار شدم گفتم شماروهم مطلع کنم شاید فرجی شد و انگیزه‌ایی و تغییری حاصل بشه...

میدونی کارهام رو تا ساعتی قبل انجام دادم، از الان به بعد دیگه تفریحی و مازاد حساب میشه یا میتونم کلی کار دیگه انجام بدم مثلا زبان بخونم، وقت برای پدر و مادرم، باشگاه و ...

2790
2778
2791
2779
2792