یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هروقت بهمون نوبت بدن تو بیمارستان دولتی ما تهران نیستیم
ماهم بیمارستان اخترتهران دخترموعمل کردیم دولتی هستش فوق تخصص ارتوپدی هستش فقط کل هزینه بیمارستان وعمل شد سیصدتومن وتواهواز ازمون بیست ملیون خواستن موقعی که رفتیم بمون نوبت داد
ما یه مشکل ژنتیکی داشتیم که به دلیل کوتاه بودن کاسه لگن در کودکی دچار دررفتگی می شدیم. من خودم این مشکلو داشتم و بچه مم گرفت. خداروشکر بردم پیش دکتر کاوه قرنی زاده و بعد از سه ماه درمان شد
ما یه مشکل ژنتیکی داشتیم که به دلیل کوتاه بودن کاسه لگن در کودکی دچار دررفتگی می شدیم. من خودم این م ...
عزیزم پاشو کچ گرفتن ؟؟ من دخترم سه ماه تو گچ بود خدا لعنت کنه دکتر سواد کوهی رو خوب که نشده بدترم شده الان بردیم پیش دکتر قرنی زاده میگه باید دوباره عمل بشه دوست عزیز درخواست دوستی منو قبول میکنی؟؟
اره بجز همه.مشکلاتی که داره متاسفانه دررفتگی لگن هم دارهو همین باعث شده پای سمت چپش ازپای سمت راستش ...
دخترعمو منم اینطوری شد دوسالش بود دوبار عمل کردن
الان خداروشکر تقریبا خوب شده
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟