2777
2789
عنوان

از بعد رژیمم خیلی لاغر شد همه جام

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که راضیم از لاغر شدنم گونه هام آب نشد اصلا همونم فقط کوچک‌تر شدم من فستینگ کرفتم

خوب خیلی زود لاغر کردم وکلی عوارض داشت برام یه عالمه موهام ریخت 🫠منم با فستینگ لاغر کردم لعنتی خیلی زود لاغر میکنه

قدم۱۶۱بوده دوس داشتم اسکینی بشم که دیدم اصلا قشنگ نیست😕، قبلا تپلی وتوپر بودم🥲🥲🥲🥲🥲الان ساق پام ...

منم ۱۶۲ 

میخوام بشم ۶۰ 

زیادی لاغر شدن اصلا قشنگ نیست مخصوصا کسی که تپل بوده و استخون بندی درشت داره 

خوب خیلی زود لاغر کردم وکلی عوارض داشت برام یه عالمه موهام ریخت 🫠منم با فستینگ لاغر کردم لعنتی خیلی ...

منم فستینگ ولی نه موهام ریخت ن هیچی سریع هم لاغر شدم تقریبا روزی نیم کیلو یا یک کیلو کاهش وزن البته من پشت سرهم کامل کامل نگرفتم مثال سه چهار روز میگیرم یک روز آزاد من فقط ناهار. حذف کردم

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

تو چندی الان؟ الان چیکارکنم من😓باسن ورونم اب شدن رفت

من ۷۲ دارم ادامه میدم بشم ۶۰ قبلا ۱۰۰ بودم 

دکتر تغذیه گفت ۶۵ هم بشی خوبه که من میخوام ۶۰ باشم ولی زیر ۶۰ دیگه نمیام 

باید دوباره شروع کنی ورزش کردن و خوردن 

من ۷۲ دارم ادامه میدم بشم ۶۰ قبلا ۱۰۰ بودم دکتر تغذیه گفت ۶۵ هم بشی خوبه که من میخوام ۶۰ باشم ولی زی ...

ورزش میکنم هرروز پیاده روی وحلقه وباشگاه ، اما اشتهام خیلییی کم شده ولی عاشق میوه هستم که چون شوهرم خسیسه میوه نمیخره ☹️