2777
2789
عنوان

ایانی نی سایت در یه ایران دیگه ست 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 122 پست
دقیقا منم همینطور من خودم حتی چهار سال و نیم با همسرم تو رابطه بودم بعدش معرفی کردم به خانواده ام چو ...

پایدار باشید❤️

آره مثلا فک کنم با یکی دو سال بودی خوب نبود ول میکنی بعد یه سال بایکی دیگه وارد رابطه میشی دو سال باهاش میمونی میبینی خوب نیست ول میکنی هرسری اینارو به خونوادت بگی که خوب نیست

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

وای آره 😂😂😂😂بچه ها دکتر زیبایی خوب میشناسین بگین 😁

نخیر نمیشناسیم عزیزمممم

مگ دکتر زیبایی هم وجود داره؟

عزیزم آدم باید خودش نچرال و زیبا باشه و فقط ی آب بزنه صورتش و تامام

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسالللل !؟!؟!؟برا آشنایی خوب میشه نامزد کرد اگه نخواستن جدا شدن اینجوری دیگه اسم دوستی روش نمی‌مونه ...

عزیزم 6 ماه اول آقایون فیلم بازی میکنن بعدشم من نمیدونم شما تو کدوم ایران زندگی میکنین نامزد باشی بعد جدا بشی رسوای عالم و آدمت میکنن

آره دیگه چی بهتر از این سر سفره عقد ببینین همو😂

اینجا یکی بود میگفت چون فلانی استخدام شده چرا تو سایت عکس موهاشو و خودشو میذاره😂همینقدر فسیل

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اسییی والا من یه بار گفتم وقتی پریود شدم خانوادم بهم کادو دادن یکی برگشت بهم هرچی ازدهنش برمیمومد گف ...

وای خوشبحالت 

وا منکه همش روشنفکر مییینم تو تاپیکا🤔یعنی بیشتر اونوره بومی میبینم...

نه بخدا همین تاپیک و بخون همه مینالن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

پایدار باشید❤️آره مثلا فک کنم با یکی دو سال بودی خوب نبود ول میکنی بعد یه سال بایکی دیگه وارد رابطه ...

البته برا دوستان سوتفاهم نشه

الان فک میکنن منظور اینه ک با هرکی از راه رسید وارد رابطه شد جهت آشنایی

منطور اینه قبل از معرفی ب خانواده خودمون طرف رو بشناسیم و البته طرف آدمی باشه ک پسر باشخصیت و سنگینی باشه ک حتی اگ تایپ هم نبودن بعد کات باعث بی آبرویی یا صدمه ب روح دختر نشه 

یعنی با آدم درست حسابی وارد رابطه شد 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
منم اون روز تاپیک زده بودم حداقل دو سال تو رابطه باشین ،حتی اگه اقا پسر هم بحث ازدواج و سریع پیش کشی ...

خوب واقعا تلف میشه ،اینقدر تو همین سایت هست دو سال سه سال پنج سال هفت سال رابطه داشتن دیگه دختر هم باکره نبوده پسر ولش کرده رفته ،اینا با کلاسی نیست ضرره

خداروشکر که هنوز تو شهر ما ازدواج سنتی رواج داره 

عزیزم 6 ماه اول آقایون فیلم بازی میکنن بعدشم من نمیدونم شما تو کدوم ایران زندگی میکنین نامزد باشی بع ...

آها اگه دوست باشی رسوا نمیشی؟! شما تو کدوم ایرانی!؟ که به نامزدی میگی رسوایی ولی با دوستی  همینجوری مشکل نداری! بوی حرفای پسرونه میاد

دروغ چرا من خودمم خیلی بی حیام شوهرم و نزاییدم 😔ولی خب گفتم یکی و پیدا کنم بهش گیر بدم دیگه

😂😂😂

منم اون روز تاپیک زده بودم حداقل دو سال تو رابطه باشین ،حتی اگه اقا پسر هم بحث ازدواج و سریع پیش کشی ...

میدونی با حرفات موافقم ولی بنظرم نهایتاً ۶ الی۷ ماه کافیه

دو سال زیاده ، به شدت امکان علاقه مند شدن خانم وجود داره

و وقتی علاقه مند بشه دیگه ایراد ها رو نمیبینه

البته برا دوستان سوتفاهم نشهالان فک میکنن منظور اینه ک با هرکی از راه رسید وارد رابطه شد جهت آشناییم ...

آره منظورم همین من نمیدونم بقیه چطورن من خیلی جزئی نگرم بعد اگه ببین چیزایی که من دوست دارم رعایت نکنه واقعا نمیتونم ادامه بدم مثلا از آدمایی دیگران مسخره میکنن متنفرم یا کسایی که ملچ ملوچ میکنن

💖نمیدونم طرف چرا این کارو کرد من روی سخنم با اون نبودااا داشتم با اسی حرف میزدم یعنی همه چی بهمممم ...

حسودیش شده