2777
2789

قبل ازدواج بهش فکر میکنم تا بعداز ازدواج بهش فکر نکنم 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این نود درصد مردا یعنی با۹۰ درصد خانما بودن؟؟😳تنها ک نبودن بلاخره طرف مقابلی هست

اون خانما واسه کره ی زمین نیستن واسه مریخن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
این نود درصد مردا یعنی با۹۰ درصد خانما بودن؟؟😳تنها ک نبودن بلاخره طرف مقابلی هست

نکته ظریفی بود

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

کاری نتونستم بکنم جز خراب شدن روح و روان خودم 

تازه بعد ازدواجم کرد😐

بنظرم دوتا آدم باید مثل هم باشن اگر اون مجردی اینکاره بوده طرف مقابلم باشه که بتونن همو درک کنن

من یه دخترچشم و گوش بسته بودم😅خیلی سختمه

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
قشر جدید و قدیم نداره ک😐

چرا اتفاقا خیلی هم داره. دخترای جدید با دخترای قدیم فرق ندارن؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اره .اگه استارتر مرد بود و میگفت خانومم قبل ازدواج رابطه داشته هم همین رو میگفتیم.مهم الانه که متعه ...

شما این رو میگید و خیلیم عالیه🥲🤝🏾 بعضی زنای زن ستیز هستن که میگن مرد اشکالی نداره حتی اگه با هزارنفر بوده باشه ولی زن باید مریم مقدس باشه 🚶🏿‍♀️

☮️🤍